Ga naar de inhoud
Entertainment

Ginger van MAFS: Match or Mistake bezorgd om celibatair leven kersverse man

MAFS Beeld © Videoland

Ginger (32) en Olivier (31) hebben elkaar het jawoord gegeven in de eerste aflevering van het tweede seizoen van ‘Married at First Sight: Match or Mistake?’. De twee zijn geen onbekenden van elkaar, maar zijn sinds hun laatste ontmoeting erg veranderd.

“Doordat ik dus die discipline wil uitkweken, leef ik dus ook celibaat"

Ginger ziet bij binnenkomst van de trouwzaal een bekende man voor het altaar staan. Na de eerste omhelzing vertelt ze lachend aan de gasten dat ze elkaar al kennen. De twee hebben gemeenschappelijke vrienden en zijn een paar keer gaan stappen. Er is tijdens het uitgaan nooit iets voorgevallen. "Het was een andere tijd. We stonden anders in het leven."

Wichian
Lees ook:
Wichian en Loes uit MAFS zien elkaar nog steeds: 'Fijn dat dit kan'

De bruid ziet op het eerste gezicht geen eigenaardigheden bij haar man. "Het is een superleuke jongen om te zien. Hij heeft zijn hart op een goede plek zitten. Ik ben eigenlijk heel blij en benieuwd wat dit allemaal gaat brengen."

Na de fotoshoot schuift het kersverse bruidspaar aan tafel om te eten en bij te praten. In een jaar tijd is er een hoop gebeurd. Olivier heeft in het verleden veel gefeest en daarbij de nodige bedpartners versleten. Iets waar hij niet trots op is. Een jaar geleden heeft Olivier daarop besloten om het roer om te gooien. Hij leidt nu een seksloos bestaan.

Tijdens hun laatste ontmoeting heeft Olivier al verteld dat hij minder wil feesten. "Doordat ik die discipline wil uitkweken, leef ik dus ook celibaat." Ginger is niet bekend met de betekenis van het woord en vraagt aan haar man om meer toelichting. "Celibaat is geen seks met jezelf of met anderen", legt Olivier uit. Olivier hecht meer waarde aan innerlijke en emotionele connectie dan aan een seksuele connectie.

Olivier biecht op: ‘Ik leef celibatair’

02:11

Ginger reageert in eerste instantie positief op haar man. Eenmaal voor de camera biecht ze desondanks op zich niet 'heel erg te kunnen vinden' in de levensstijl van haar man. Zelf is Ginger niet bekend met deze manier van leven, maar 'een beetje apart' vindt ze het wel.

Ginger lucht haar hart bij haar beste vriendin Kelly. Kelly is zichtbaar verbaasd en zoekt hard naar juiste woorden als ze hoort over de celibataire levensstijl van Olivier. "Hij heeft... hij heeft geen seks?" vraagt ze verbaasd. "Dus ook geen porno?" hoort Kelly haar beste vriendin uit. "Nee, niks", verzucht Ginger.

Kelly ziet de levenswijze van Olivier als een nadeel. Ze is een voorstander van een celibataire levenswijze voor een atleet, maar niet voor een getrouwde man. "Ik vind dat je je moet openstellen, vooral als je getrouwd bent", aldus de bezorgde vriendin.

Rowan
Bekijk ook:
Rowan en Astleigh van MAFS blikken terug op trouwdag: 'Magisch'

Als het feest is afgelopen, trekken Olivier en Ginger zich terug op hun hotelkamer om zich klaar te maken voor de huwelijksnacht. Of de celibataire levenswijze van Olivier nu al voor de eerste scheuren tussen het kersverse bruidspaar gaat zorgen, moet nog blijken. 

Married at First Sight: Match or Mistake? zie je elke dinsdag en woensdag bij Videoland.

Kandidaat moet gedwongen vertrekken uit nieuw seizoen MAFS: MOM

00:57