Ga naar de inhoud
Entertainment

Jonge meiden krijgen golden buzzer na dansshow in HGT

D&D Three in Holland's Got Talent Beeld © RTL

De jonge meiden van danscrew D&D Three zijn naar 'Holland's Got Talent' gekomen om een vette show te geven. En daar slagen ze honderd procent in. Het levert de vriendinnen zelfs een golden buzzer op, waarmee ze automatisch doorgaan naar de halve finale.

"Dit is echt niet normaal"

Dahné, Nikki en Isa komen helemaal vanuit Brunssum naar de studio voor Holland's Got Talent om te laten zien wat ze zo goed kunnen: dansen. De jonge vriendinnen zijn 11 en 12 jaar. "We gaan hiphop doen met verschillende stijlen en we doen ook salto's", vertelt Dahné aan jurylid Edson da Graça.

Holland's
Lees ook:
Holland's Got Talent-kandidaat verrast eigen vader in het publiek

Hun act kan de jury erg bekoren en ook het publiek gaat uit z'n dak: na het optreden krijgen de meisjes een staande ovatie. "Dit is echt niet normaal", zegt Edson. "Jullie waren zo lieflijk en toen de muziek begon, waren jullie gewoon animals. Het was crazy. Wat een energie. Wat zijn jullie goed. Wauw!"

"Dit kan alleen maar uit Limburg komen", geint Chantal Janzen. 

Zieke
Lees ook:
Zieke Ton verblijdt de jury van Holland's Got Talent met zijn dansoptreden

De juryleden zijn benieuwd naar de coach die de jonge meiden traint. "Django, wat heb je het fantastisch gedaan met deze meiden", complimenteert Chantal. Terwijl Django nog aan het woord is, drukt Edson zonder aarzeling op de golden buzzer. Dat betekent dat de meiden automatisch in de halve finale staan. Ze zijn in shock en zelfs wat emotioneel door Edsons actie. "Ga zo door", moedigt hij ze aan. "Jullie brengen zoveel passie in wat je doet."

Holland's Got Talent zie je elke vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4.

In Back To Good Times blikken oud-kandidaten van Holland's Got Talent terug op hun auditie. Dit keer staat Chimène Jeroense centraal, die in 2019 veel indruk weet te maken op de jury met haar betoverende stem. Ben jij benieuwd hoe het nu met haar gaat? Je ziet het in deze video. 

Zó ziet de inmiddels volwassen Chimène van Holland’s Got Talent er nu uit

05:02