Ga naar de inhoud
Entertainment

Tour langs huizen van Haagse sterren afgeblazen na kritiek: 'Laat mensen met rust'

Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en Spike van Di-rect Beeld © ANP

Een rondrit langs de huizen van bekende Hagenezen gaat niet door. Organisator Rob Vuurens, van de website 'Bekende Buren', laat aan 'Omroep West' weten dat zijn Celebrity Tour van de baan is omdat hij niet wil dat 'mensen een onveilig gevoel krijgen door mij'.

"Laat mensen met rust"

Deelnemers aan de tocht zouden langs woningen van onder anderen Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk, acteur Edwin Rutten, presentatrice Sandra Schuurhof en gitarist Spike van DI-RECT rijden en details krijgen over de panden. Cesar laat eerder weten daar niet van gediend te zijn. "Stel idioten, hoe kom je op het idee? Laat mensen met rust, weet je wel. We zijn gewoon muzikanten en geen publieksvoorwerp", zegt hij daar onder meer over.

Fajah
Lees ook:
Fajah Lourens verkoopt miljoenenvilla: 'Ga mijn droomleven vervullen in Spanje'

De veiligheid van de BN'ers zou volgens Rob niet in het geding komen. "De mensen zouden niet uitstappen, we zouden niet stilstaan, en het is gewoon de openbare weg."

Desondanks besluit hij er dus toch niet mee door te gaan, omdat hij begrijpt dat niet iedereen erop zat te wachten. "De tour bestaat nu gewoon helemaal niet meer." Rob laat desgevraagd weten geen verdere toelichting te geven en het te houden bij wat hij aan Omroep West heeft verteld.

Roos
Lees ook:
Roos Reedijk kijkt binnen in de peperdure villa van Beyoncé en Jay-Z

Wil je binnenkijken bij de sterren? Geen tour nodig, want dat doet Roos Reedijk voor je op deze site. In Bod in de Roos leidt de stylist uit Kopen zonder Kijken je rond in de villa's van celebrities als Britney Spears, Hugh Jackman, Kylie Jenner en Alec Baldwin. En onlangs duikt ze ook in de villa van Paul de Leeuw: 

Paul de Leeuws riante villa te koop: 'De meest bekeken advertentie op Funda'

01:58