Ga naar de inhoud
Entertainment

Hans Klok ziet groot feest voor huwelijk niet zitten: 'Uitgefeest'

Hans Klok (54) verwacht niet dat zijn huwelijk met zijn partner Dann nog groots wordt gevierd. Dat vertelt de illusionist in gesprek met het ANP. "Ik denk dat het een maandagochtend-dingetje wordt, dat je zo gratis trouwt", zegt Hans grappend.

"Ik heb toen een groot feest gegeven toen we naar Amerika gingen, maar omdat dat zo raar is afgelopen dat avontuur, ben ik een beetje uitgefeest"

"Ik ben er niet echt mee bezig", zegt Hans over zijn trouwplannen, die hij eerder al uitstelde door drukte. In februari 2022 vroeg Hans zijn partner ten huwelijk. De illusionist zegt nog wel te willen trouwen. "Want ik ben twintig jaar ouder, dus het moet goed geregeld worden. Dus ik had al een keer een afspraak met mijn notaris en die zei: Je moet gewoon trouwen, dan is alles geregeld. Maar dat moet dus nog gebeuren."

Hans
Lees ook:
Hans Klok tovert alles uit trukendoos tijdens shows op Texel

Volgens Hans is zijn partner Dann, met wie hij ruim zeven jaar samen is, 'een heel privé iemand'. "En ik ben eigenlijk wel iemand, dat ik denk: 'Dan moet ik die uitnodigen, en ook die.' Voor je het weet heb je vijfhonderd mensen. Omdat je altijd hebt ondernomen, als artiest ben je ook ondernemer, ken je ook zoveel mensen."

Maar een groot feest ziet Hans dus niet meer zitten. "Nee, ik heb toen een groot feest gegeven toen we naar Amerika gingen, maar omdat dat zo raar is afgelopen dat avontuur, ben ik een beetje uitgefeest. Ik feest nog wel graag, maar om het weer helemaal zelf zo te organiseren..."