Ga naar de inhoud
Entertainment

Douwe Bob over Beste Zangers: 'Numidia wordt grote verrassing'

De Marokkaans-Nederlandse zangeres Numidia (23) wordt dé grote verrassing van het nieuwe seizoen van het populaire programma 'De Beste Zangers'. Dat verklapt Douwe Bob (30), die ook meedoet aan de show, woensdag in een lang interview in de YouTube-serie 'Ramin' in gesprek met.

"Numidia gaat iedereen heel erg verrassen"

De singer-songwriter vertelt presentator Ramin Rezai hoe bijzonder de opnames van het programma waren. "Er ontstaat zo snel een band omdat je allemaal gelijkgestemd bent", aldus Douwe. "Je hebt allemaal hetzelfde vak gekozen. En niemand geloofde erin. Dat maakt dat je echt een band hebt."

Numidia
Lees ook:
Numidia el Morabet raakt gewond tijdens shoot in Het Perfecte Plaatje Op Reis

Het niveau van dit seizoen lag opvallend hoog, oordeelt Douwe. "Numidia gaat iedereen heel erg verrassen", knikt hij enthousiast. Andere zangers die mee doen aan het zestiende seizoen van de reeks zijn Duncan Laurence, Nick Schilder, Marco Bakker en MEAU.

De opnames vonden plaats in het Spaanse Sevilla. Net als in voorgaande reeksen vertolken de artiesten elkaars nummers onder begeleiding van de Marcel Fisser Band. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is in het najaar op televisie te zien.

Titelsong
Lees ook:
Titelsong Marokkaanse Bruiloft ingezongen door Numidia