Ga naar de inhoud
Entertainment

Zayn Malik doorbreekt stilzwijgen over 'duwen' Yolanda Hadid

Beeld © Getty Images

Zayn Malik (30) doorbreekt eindelijk zijn stilzwijgen over het incident waarbij hij zijn voormalig schoonmoeder Yolanda Hadid (59) zou hebben geduwd tijdens een confrontatie in 2021. Dat doet hij in de podcast 'Call Her Daddy'; zijn eerste interview in zes jaar. Daarin bespreekt hij ook het co-ouderschap met ex Gigi (28) van hun tweejarige dochter Khai. Zayn geeft aan dat hij ervan overtuigd is dat hij de situatie 'op de best mogelijke manier' heeft aangepakt.

De voormalige One Direction-ster heeft zichzelf nooit verdedigd tegen de geruchten dat hij zijn ex-schoonmoeder tegen een dressoir zou hebben geduwd. Als gevolg daarvan heeft hij naar verluidt naast een cursus woedebeheersing ook 360 dagen voorwaardelijk gekregen.

Zayn
Lees ook:
Zayn Malik blikt terug op One Direction-tijd: 'Waren elkaar zat'

In de podcast zegt Zayn dat hij gelooft dat hij de situatie 'op de beste manier' heeft aangepakt en doet hij het incident af als 'familieproblemen'. "Ik bemoei me er niet mee als mensen online praten. Mijn meest waardevolle voor mij is tijd en ik wil mezelf niet rechtvaardigen."

Zayn
Lees ook:
Zayn Malik brengt met nieuw nummer eerbetoon aan Jimi Hendrix

"Ik wist wat de situatie was en ik wist wat er is gebeurd en de betrokken mensen weten wat er is gebeurd en dat is het enige dat telt", vervolgt hij. Hij vertelt dat hij geen aandacht wilde trekken, noch wilde dat zijn dochter uiteindelijk negatieve verhalen zou lezen. "Ik geloof dat ik het op de beste manier heb aangepakt en dat is alles wat er gezegd moet worden. Het was een hoop negativiteit. Het zijn familiekwesties die ik liever binnen de familie houd."

Zayn
Lees ook:
Zayn Malik bedankt trouwe fans: 'Dank mijn leven aan jullie'

Op 29 september 2021 ging Yolanda naar de woning die Zayn destijds met zijn ex Gigi Hadid deelde. Gigi was op dat moment aan het werk in Parijs. Wat er zich precies in het huis heeft afgespeeld is onduidelijk, maar de twee kregen volgens de Britse krant Daily Mail ruzie waarna Zayn Yolanda tegen een dressoir zou hebben geduwd.

Naar verluidt zou hij 'Blijf weg van mijn fucking dochter' geroepen en noemde hij Yolanda een 'fucking Dutch slut'. Ook zou hij vervolgens Gigi hebben gebeld: "Doe een paar fucking ballen om en verdedig je partner tegen je fucking moeder in mijn huis."

Gigi
Lees ook:
Gigi Hadid geeft inkijkje in co-ouderschap met Zayn Malik