Ga naar de inhoud
Entertainment

Kelly de Vries plaatst eerbetoon: 'Mis jou heel erg'

Royce de Vries staat in periode rond aanslag extra stil bij verlies vader Peter

00:35

Kelly de Vries heeft donderdag op sociale media een kort eerbetoon geplaatst aan haar vader Peter R. de Vries. Precies twee jaar geleden wordt de misdaadverslaggever op straat in Amsterdam neergeschoten. Negen dagen later overlijdt hij aan zijn verwondingen.

"Lieve pap, ik mis jou. Heel erg"

'Lieve pap, ik mis jou. Heel erg. Kell', schrijft ze op Twitter. Daarbij plaatst ze een oude foto met haar vader, waarop de twee elkaar lachend aankijken.

Twee
Lees ook:
Twee jaar na aanslag Peter R. de Vries leeft legacy voort

Eerder op de dag deelt Kelly's broer Royce ook een bericht over zijn vader. 'Vandaag is het twee jaar geleden dat mijn vader, mijn maatje en mijn beste vriend het meest vreselijke werd aangedaan', schrijft Royce op Instagram bij een jeugdfoto van zichzelf waarop zijn vader hem vasthoudt. 'Er is sindsdien geen dag - of zelfs maar een uur - voorbijgegaan zonder dat ik hem mis. Vandaag denk ik nog weer een beetje meer aan hem…'

De Peter R. de Vries Foundation, waarvan Kelly directeur is, staat ook stil bij de aanslag. 'Op deze verdrietige dag willen wij stilstaan bij de bijzondere man die Peter was en vooral zijn kracht, liefde, humor en doorzettingsvermogen herdenken', schrijft het bestuur in een bericht op Instagram.

Partner
Lees ook:
Partner Peter R. de Vries: 'Ik heb de pijn leren verdragen'