Ga naar de inhoud
Entertainment

Jada Pinkett-Smith introduceerde psychedelische drugs in het gezin

Familie Smith Beeld © Getty Images

In de meeste gezinnen zijn de ouders degenen die hun kinderen koste wat kost willen beschermen tegen drugs, maar in huize Smith blijkt dat precies het tegenovergestelde te zijn. Jaden Smith (24) heeft op een psychedelic science-conferentie verteld dat zijn moeder Jada Pinkett-Smith (51) psychedelische drugs in het gezin heeft geïntroduceerd.

"De hoeveelheid liefde en empathie die ik voor hen voel als ik psychedelische drugs gebruik is zo ontzettend mooi"

Volgens Jaden zit inmiddels het hele gezin – inclusief vader Will en zusje Willow – aan de psychedelische drugs. "Mijn moeder was de eerste binnen het gezin die het ging gebruiken. Zij was lange tijd de enige. Na een tijdje begon het ook bij anderen te kriebelen en inmiddels heeft iedereen zijn eigen manier gevonden om te gebruiken."

Jada
Lees ook:
Jada Pinkett hoopt op verzoening tussen Will Smith en Chris Rock

Jaden is ervan overtuigd dat psychedelische drugs ervoor hebben gezorgd dat hij een sterke band heeft met zijn zusje Willow en zijn halfbroer Trey. "Broers en zussen kunnen flink ruziën en dat hebben wij dan ook gedaan in het verleden. Maar de hoeveelheid liefde en empathie die ik voor hen voel als ik psychedelische drugs gebruik en ook daarbuiten is zo ontzettend mooi."

Jada
Lees ook:
Jada Pinkett en Will Smith hielden interventie voor zoon na gewichtsverlies

Jada heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze psychedelische drugs gebruikt. Ze begon zo’n tien jaar geleden voor haar mentale gezondheid. In een aflevering van haar Red Table Talk-series heeft ze weleens gezegd dat psychedelische drugs ervoor hebben gezorgd dat ze uit haar depressie is gekomen.