Ga naar de inhoud
Entertainment

Het derde seizoen van The Witcher is nu te zien op Netflix

The Witcher Beeld © Netflix

Fans van de actiefantasy-serie 'The Witcher' opgelet! Het derde seizoen is namelijk nu te streamen op Netflix. Maar er is ook slecht nieuws voor de doorgewinterde bingewatcher.

"Er is een belangrijk keerpunt in het seizoen"

In de serie is Geralt of Rivia, gespeeld door eye candy Henry Cavill, een monsterjager. Hij trekt alleen door het continent en laat zich inhuren voor het jagen op monsters. Nou, dat klinkt natuurlijk allemaal reuze spannend. Voor Henry is het derde seizoen zijn laatste, zo kondigde hij vorig jaar aan zonder een reden op te geven. Acteur Liam Hemsworth, de ex van Miley Cyrus, zal hem opvolgen in het vierde seizoen. 

Henry
Lees ook:
Henry Cavill niet te zien in vierde seizoen Netflix-serie The Witcher

Het derde seizoen is opgedeeld in twee delen. De eerste vijf afleveringen zijn nu te zien. De laatste drie zijn vervolgens vanaf 27 juli te bingen. Waarom hiervoor gekozen is? Omdat de makers het missen dat er geen cliffhangers meer bestaan die je als fan een tijdje in het ongewisse houden. "Je hebt niet meer dat leuke gevoel dat je krijgt door te voorspellen wat er gaat gebeuren, te discussiëren, het er online over hebben", zegt producent Steve Gaub. Dit seizoen leent zich na aflevering 5 echter voor een tijdelijke stop. "Er is een belangrijk keerpunt in het seizoen."

The Witcher zie je enkel en alleen op Netflix. Bekijk hieronder de trailer voor het derde seizoen. 

Netflix
Lees ook:
Netflix komt ook met een vijfde seizoen van The Witcher