Ga naar de inhoud
Entertainment

Chrissy Teigen en John Legend ouders geworden met hulp van draagmoeder

Chrissy Teigen en John Legend Beeld © ANP

Chrissy Teigen (37) en John Legend (44) zijn ouders geworden van een vierde kindje, een zoontje genaamd Wren. Het jongetje is ter wereld gekomen met behulp van een draagmoeder, zo deelt Chrissy in een openhartig bericht op Instagram.

"We willen je bedanken voor dit ongelooflijke geschenk"

Wren is op 19 juni geboren. 'Ik was getuige van de bevalling van de mooiste vrouw, mijn vriendin, onze draagmoeder', schrijft het 37-jarige model. 'We willen je bedanken voor dit ongelooflijke geschenk dat je ons hebt gegeven, Alexandra', voegt Chrissy daar aan toe. De tweede naam van het kindje is Alexander en verwijst naar draagmoeder Alexandra. 'Hij is voor altijd met jou verbonden.'

Chrissy
Lees ook:
Chrissy Teigen omarmt 'hangende borsten' en 'levenslange littekens'

Vijf maanden geleden werden Chrissy en John voor de derde keer ouders. Op 13 januari werd hun dochtertje Esti geboren. Terwijl Chrissy zelf via een IVF-traject zwanger was geworden, raakte draagmoeder Alexandra ook zwanger. Voor Chrissy was het altijd 'een droom om vier kinderen te hebben', schrijft ze. Het model en haar partner hadden toen al dochter Luna (7) en zoon Miles (5), die ook met behulp van IVF ter wereld kwamen.

Chrissy
Lees ook:
Chrissy Teigen deelt eerste foto van pasgeboren dochter: 'Huilen van vreugde'

Eind 2020 verloren Chrissy en John een ongeboren kindje na een zwangerschap van twintig weken.