Ga naar de inhoud
Entertainment

Op deze datum begint er nóg een seizoen van Chateau Meiland

Meilandjes Beeld © ANP

De Meilandjes hebben nieuws. Talpa, die het programma 'Chateau Meiland' met de familie maakt, trekt zich niks van de dalende kijkcijfers aan en kondigt nog een seizoen van de serie aan.

Wie bang is om na het huidige seizoen van Chateau Meiland in een zwart gat te vallen, kan na de aflevering van vanavond met een gerust hart slapen. Na een seizoen van klussen, klussen, klussen in plaats van wijnen, wijnen, wijnen, keert de familie op 28 augustus terug met nieuwe afleveringen. Er gebeurt nog genoeg in het leven van de Meilandjes, dat nu volop in het teken staat van hun pension Code Rosé, om er nog een seizoen uit te persen.

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland wil na einde realityserie door met huizen opknappen

Lagere kijkcijfers of niet, Chateau Meiland is nog steeds één van de weinige paradepaardjes die SBS rijk is. Het is te hopen voor mediadeskundige Tina Nijkamp en de fans van het programma dat de nieuwe afleveringen minder slaapverwekkend zijn. Dat het huidige seizoen saai is, komt volgens Tina door het volgende:

Tina Nijkamp vindt seizoen Chateau Meiland heel erg saai: 'Komt er nog een keer wat anders?'

02:09
Martien
Lees ook:
Martien Meiland in tranen door droevig levensverhaal Maxime: 'Ze heeft zo'n pech gehad'

Dat de Meilandjes stoppen als ze onder de 1 miljoen kijkers zakken, zoals eerder is beloofd, is voorlopig niet aan de orde. Onder het mom 'we moeten door' zijn ze vanavond om 20.30 uur te zien op SBS 6.