Ga naar de inhoud
Entertainment

Trailer seizoen 4 High School Musical: The Musical: The Series is één grote reünie

Beeld © Disney/Natalie Cass

The show must go on. Na een seizoen in de buitenlucht keren de Wildcats nog één keer terug naar East High voor het vierde en tevens laatste seizoen van 'High School Musical: The Musical: The Series'. En na het zien van de trailer wordt het voor alle millennials een heuse trip down memory lane is. What team? Wildcats! Keep your head in the game!

Na een epische zomer in Camp Shallow Lake keren de Wildcats terug naar East High voor hun laatste jaar. De vriendengroep kan niet wachten om erachter te komen welke musical ze dit keer zullen opvoeren en kunnen hun geluk niet op als Miss Jenny onthult dat ze High School Musical 3: Senior Year gaan doen. 

Maar hun plannen worden verstoord wanneer directeur Gutierrez aankondigt dat Disney heeft besloten om de langverwachte film High School Musical 4: The Reunion op hun geliefde middelbare school te maken.

Originele
Lees ook:
Originele High School Musical-cast maakt comeback in déze serie

De aankondiging van de vierde High School Musical betekent dat we een aantal acteurs uit de oorspronkelijke films kunnen verwachten in het vierde seizoen. Eerder maken Corbin Blue, KayCee Stroh en Lucas Grabeel al een comeback in de serie en in de nieuwe trailer zien we ook Monique Coleman, Bart Johnson, Alyson Reed en Kaycee Stroh terugkeren. Volgens Coach Bolton 'brengen ze de bende terug om een vierde High School Musical-film te maken'.

Het is nu de vraag welke namen hier nog bij gaan komen. Fans hopen natuurlijk op Zac Efron en Vanessa Hudgens en dat zou zomaar kunnen. De twee zijn namelijk in de betreffende school in Salt Lake City gespot...

Zac
Lees ook:
Zac Efron terug naar waar het begon: bezoekt High School Musical-school

Zac gaf eerder in een gesprek met E! News al aan dat hij een reünie met de groep van toen 'geweldig' zou vinden en openstaat voor een reboot. De 35-jarige acteur speelde de rol van Troy Bolton in de drie High School Musical-films, waarvan de eerste in 2006 verscheen. "Het zou geweldig zijn om de kans te krijgen om weer met dat team te werken", aldus het voormalig tieneridool. "Ik hoop dat het gebeurt."

Go
Lees ook:
Go Wildcats! Zac Efron wil vervolg High School Musical

Seizoen vier van High School Musical: The Musical: The Series is vanaf 9 augustus te zien bij Disney+.