Ga naar de inhoud
Entertainment

John de Bever bedankt iedereen voor steun in moeilijke periode

John de Bever Beeld © ANP

John de Bever (58) en zijn partner Kees Stevens (38) hebben een heftige week achter de rug. Afgelopen weekend overlijdt Johns vader op 86-jarige leeftijd en een paar dagen later maakt Kees bekend dat zijn oma Miep, die hij als zijn moeder ziet, lijdt aan longkanker. John en Kees zijn overladen met steunbetuigingen. Op Instagram bedankt John iedereen voor de lieve berichten.

"Bedankt voor al jullie berichten en steun, op welke manier dan ook"

De vader van John overlijdt zaterdag en wordt afgelopen donderdag begraven. Woensdag vertelt Kees in gesprek met de Telegraaf dat zijn oma Miep ook nog eens ernstig ziek is. Miep heeft uitgezaaide longkanker. "Het gekke is dat ze de afgelopen jaren helemaal geen symptomen heeft gehad. Hoe dan ook ziet het er niet positief uit en het komt zo vreselijk hard binnen", aldus John. 

Vader
Lees ook:
Vader John de Bever overleden: Bedankt voor alles'

In deze moeilijke periode is het natuurlijk extra fijn als mensen je een warm hart toedragen, en dat gebeurt massaal. John plaatst vandaag een afbeelding van een hartje op zijn Instagram, met daarbij de boodschap: 'Bedankt voor al jullie berichten en steun, op welke manier dan ook. Wij houden van jullie.'