Ga naar de inhoud
Entertainment

Sarah van Soelen gaat lipfillers verwijderen: 'Deed het om te compenseren'

Sarah van Soelen Beeld © ANP

Lange tijd geldt voor de lippen van Sarah van Soelen 'hoe groter, hoe beter'. Daar komt de influencer en ex van André Hazes (29) nu op terug. In een interview met 'VROUW Magazine' van' De Telegraaf' laat de 27-jarige weten haar lipfillers binnenkort te verwijderen.

"Ik vond mezelf niet knap en alle vriendinnen deden dit. Ook toen ik toegaf dat ik naar een afkickkliniek ging, viel iedereen over me heen."

Sarah vertelt in het interview 'no-nonsense' te zijn. "Ik ga gerust in mijn badjas of trainingspak en zonder make-up de honden uitlaten", stelt ze, al geeft ze toe dat haar lippen wel 'wat opvallender zijn'. "Maar goed nieuws: ik ga de fillers eruit laten halen."

Volgens Sarah is vooral haar moeder blij met haar besluit. Ze vertelt: "Mijn moeder staat nu al te juichen. Die zegt altijd: 'Ik had toch al een mooi kind op de wereld gezet?'"

Rob Goossens: 'Steeds meer rare verhalen over Sarah'

04:48
Sarah
Lees ook:
Sarah van Soelen goed klaar met Yvonne Coldeweijer: 'Jij moet nou eens ophouden'

In het openhartige interview vertelt Sarah dat ze aan haar uiterlijk laat sleutelen omdat ze 'in een nare periode wilde compenseren'. "Ik vond mezelf niet knap en alle vriendinnen deden dit. Ook toen ik toegaf dat ik naar een afkickkliniek ging, viel iedereen over me heen. Gelukkig heb ik fijne familie en vrienden die me altijd steunen."

Een nieuwe liefde in haar leven is er momenteel nog niet. Sarah: "Ik wacht geduldig af. Het eisenpakket is niet zo hoog. Hij moet humor hebben, lief zijn en van honden houden, want hij krijgt er gelijk twee. En blond haar en blauwe ogen is ook prima."

Sarah
Lees ook:
Sarah van Soelen ging 'ver over eigen grens' in 'shitperiode'