Ga naar de inhoud
Entertainment

Verbijstering alom door uitspraak Karin van De Scheetjes in Lang Leve de Liefde

Karin in Lang Leve de Liefde Beeld © Lang Leve de Liefde SBS6 10-06-2023

Het 'Lang Leve de Liefde'-huis heeft vrijdag een bekende gast te logeren: Karin van Scheijndel (54), ook wel bekend als de helft van De Scheertjes uit 'Ik Vertrek'. Hoewel haar 'LLDL'-avontuur slechts van korte duur is, zorgt Karin ervoor dat haar date - en de kijkers thuis - haar niet snel meer vergeten.

"Ik had mijn twijfels, maar ik denk dat het niet gaat werken omdat we te ver van elkaar elkaar wonen"

"Liefde is heel belangrijk. Geen mens kan zonder liefde. Het klinkt misschien gek, maar of je het nou van je hond krijgt of van je echtgenoot, iedereen heeft liefde nodig. En dat mis je natuurlijk wel als je alleen bent", vertelt Karin in haar aanmeldvideo. De realityster zoekt vooral iemand die haar 'even aanraakt' als ze thuiskomt na een lange dag werken en vraagt hoe haar dag is geweest. Daarnaast moet haar droomman een 'spontane vent' zijn met humor waar ze 'lekker aan kan trekken' en op vakantie mee kan gaan.

"Ik zoek gewoon echt een maatje die lekker van een terrasje pakken houdt. Niet iemand die de hele dag achter de geraniums zit te kijken." Verder moet haar ideale man verzorgd zijn, zo vervolgt ze. Met boeren en scheten laten heeft ze dan wel weer geen probleem.

'Scheetje'
Lees ook:
'Scheetje' Karin zoenend gespot in Lang Leve de Liefde

Karin wordt in het programma gekoppeld aan de 54-jarige ZZP’er uit de bouw Marcel, die uit Lelystad komt. Hij vindt het de afgelopen anderhalf jaar wel prima om alleen te zijn, maar is nu op zoek naar een verzorgde vrouw met lang haar en grote borsten die houdt van een drankje. Realitytelevisie is blijkbaar geen hobby van hem, want Marcel heeft geen idee dat zijn date eerder al op televisie is geweest - tot grote verbazing van Karin zelf.

Scheetje
Lees ook:
Scheetje Karin overdonderd: LLDL-date herkent haar niet

Hoewel de klik er op zich wel is, is de afstand voor Karin toch een probleem. "Ik had mijn twijfels, maar ik denk dat het niet gaat werken omdat we te ver van elkaar elkaar wonen", geeft ze Marcel - die wel wil verlengen - de bons. Karin woont namelijk in Rotterdam en hij in Lelystad, maar waar ligt dat ook alweer..?

Familie
Lees ook:
Familie Jansen uit Ik Vertrek geeft update over Franse droom

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Kijk de aflevering met Karin hier terug.