Ga naar de inhoud
Entertainment

'Bill Murray (72) slaat Milkshake-zangeres Kelis (43) aan de haak'

Kelis en Bill Murray Beeld © Getty Images

Hollywood is een opvallend setje rijker: de 72-jarige acteur Bill Murray en 'Milkshake'-zangeres Kelis (43) zouden aan het daten zijn, aldus 'The Sun'. Volgens verschillende bronnen zouden de sterren al regelmatig innig zijn gespot samen.

“Ze zijn nu al een tijdje close”

Bill en Kelis mogen dan ruim 30 jaar schelen, dat stopt hen niet om de liefde bij elkaar te ontdekken. Volgens bronnen van The Sun zijn de twee gek op elkaar. “Ze zijn nu al een tijdje close.” Zo is de acteur, bekend van onder andere Ghostbusters, laatst gespot bij een optreden van de zangeres in Londen. Daar hebben bronnen gezien dat de sterren het 'duidelijk heel goed met elkaar kunnen vinden'. 

Bill
Lees ook:
Bill Murray dacht dat zijn ongepaste gedrag 'grappig' was

De acteur is ook bij andere concerten van zijn mogelijke nieuwe vlam gespot. "Ze hebben duidelijk veel lol samen", zegt de bron hierover. Ook in de Verenigde Staten duiken de twee zo nu en dan op samen.

Opnames
Lees ook:
Opnames film stilgelegd na klachten over wangedrag Bill Murray

Deze romance is voor beiden een lichtpuntje, want de sterren hebben een zwaar jaar achter de rug. Waar Bill werd beschuldigd van onder meer ongepast gedrag op de werkvloer, moest Kelis het verlies van haar echtgenoot Mike Mora verwerken. Die overleed vorig jaar aan de gevolgen van maagkanker.