Ga naar de inhoud
Entertainment

Broers Remy en Gerold maken enorme winst op verbouwd huis in De Moeite Waard

Gerold en Remy Beeld © RTL

In ‘De Moeite Waard?!’ gaan broers Remy en Gerold het avontuur aan om een eengezinswoning compleet te verbouwen. Binnen drie weken willen ze het hele huis hebben opgeknapt. Ze werken dan ook dag en nacht aan het gigantische flipproject. Zal het de broers lukken om het stulpje uiteindelijk met winst te kunnen verkopen?

"Het gekke is dat ik bij deze mannen het idee heb dat ze me nog weleens kunnen verrassen"

Hoewel er een hoop geklust moet worden, verwachten ze met een strakke planning binnen drie weken klaar te zijn. Tijl Beckand weet niet wat hij hoort, hij staat met zijn oren te klapperen: "Ik denk dat ik mijn huis een beetje kan opruimen in drie weken." Ook bouwkundige Bob Sikkes is sceptisch over het plan van de heren: "In drie weken een heel huis verbouwen, dat kan in principe gewoon niet. Het gekke is dat ik bij deze mannen het idee heb dat ze me nog weleens kunnen verrassen."

Flipproject
Lees ook:
Flipproject zorgt spanningen tussen Majoke en haar zoon Marijn in De Moeite Waard?!

En dat blijkt zo te zijn, want binnen vijf weken is het hele huis van beneden tot boven verbouwd. Vanwege de snelle oplevering is het niet overal goed afgewerkt en daar baalt Bob van: "Ik denk dat je verrassend veel geld laat liggen." De mannen nemen zijn advies ter harte en besluiten nog een extra week aan het huis te werken om de puntjes op de i te zetten.

Na al het harde werken en meer dan dertig bezichtigingen hebben de mannen veel biedingen binnengekregen. Het eerste bod is 400.000 euro: "Dat is in principe al wat we gehoopt hadden", zegt Remy. Maar als klap op de vuurpijl is het laatste bod er een waarvan ze nooit hadden kunnen dromen, namelijk 463.641,11 euro: "Klap erop", zegt Remy met een grote lach op zijn gezicht, en de broers vliegen elkaar in de armen.

Maaike
Lees ook:
Maaike en Jan teleurgesteld door lage biedingen in De Moeite Waard?!

De kosten voor het huis en de verbouwing waren bij elkaar 384.500 euro. "Als we de overwaarde erbij pakken, komen jullie uit op een bedrag van bijna 80.000 euro", zegt Tijl. De broers kunnen het niet geloven en kijken uit naar hun volgende project: "Morgen weer?" grapt Remy.

De Moeite Waard?! zie je elke dinsdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Remy en Gerold halen droombod binnen: ‘Klap erop’

03:12