Ga naar de inhoud
Entertainment

Estavana Polman nieuwe presentatrice Beter Laat Dan Nooit

Rafael van der Vaart met partner Estavana Polman Beeld © ANP

Leuk nieuws, want Estavana Polman (30) maakt haar debuut als presentatrice. De handbalster van Rapid București en vriendin van Rafael van der Vaart (40) is gevraagd om de presentatie van het programma 'Beter Laat Dan Nooit' op zich te nemen. Dat meldt 'Privé'.

"Ik verheug me enorm op de avonturen die we gaan beleven"

Of het een leuk uitstapje naast haar carrière als topsporter is of dat ze haar toekomst wil veiligstellen na het handballen: Estavana heeft er hoe dan ook zin in. Binnenkort reist ze met Ad Visser, Henny Huisman, Edwin Rutten en Frits Barend af naar Azië. "Ik vind het geweldig om met deze bijzondere mannen en jeugdidolen van veel Nederlanders op reis te gaan en beter te leren kennen."

Ze vervolgt: "Ik verheug me enorm op de avonturen die we gaan beleven en de gesprekken die daar uit voortkomen. Hopelijk kan ik het uitgesproken viertal bijbenen. Dat het een onvergetelijke reis wordt, is één ding dat ik zeker weet."

Edwin
Lees ook:
Edwin Rutten, Ad Visser en Frits Barend in Beter Laat Dan Nooit

Zorgen om haar eerste klus als presentatrice hoeft Estavana zich niet te maken. Ze is slechts één telefoontje verwijderd van de superster die niet alleen Nederland, maar ook heel Duitsland heeft veroverd. In Sylvie Meis vindt Estavana ongetwijfeld een goede adviseur die haar de kneepjes van het presentatievak kan bijbrengen. Ook vriendlief Rafael heeft als sportanalist de nodige minuten voor de camera gemaakt. Grote kans dat hij zijn vriendin voor vertrek niet alleen veel plezier en succes wenst, maar ook de nodige tips meegeeft.

Het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit verkast van RTL 4 naar SBS6. In 2018 en 2020 gingen Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en Willibrord Frequin met elkaar op reis. Eerder werd al duidelijk dat zij niet meer terug zouden keren. Willibrord overleed vorig jaar mei op 80-jarige leeftijd.

Henny Huisman 40 jaar op tv: 'Raar, maar voelt niet zo'

01:53
Henny
Lees ook:
Henny Huisman maakt comeback op tv in Beter Laat Dan Nooit