Ga naar de inhoud
Entertainment

Waylon deelt zoete beelden van vader-dochterreis met Teddy

Waylon en Bibi Beeld © ANP

Waylon (43) en Teddy (4) hebben een paar dagen van elkaars gezelschap genoten. De zanger heeft zijn dochter meegenomen naar Parijs voor wat quality time in de stad en Disneyland Parijs.

"Ik ben gelukkig"

Samen in de Thalys, poseren voor de Eiffeltoren, taartjes eten bij Ladurée en op bezoek bij het Disney-kasteel: Waylon en Teddy hebben drie bomvolle dagen achter de rug. Op Instagram deelt de zanger niet alleen kiekjes van hun reis samen, maar vertelt hij ook hoe erg hij ervan genoten heeft. 'Drie dagen Parijs met het leukste meisje van de wereld! #Teddyinparis Ik ben gelukkig.'

Bekijk de foto's hieronder. 

Waylon
Lees ook:
Waylon rekent af met zijn demonen: 'Wij gaan lekker door met gelukkig zijn'

Ondanks een eerdere misstap gaat het weer goed met Waylon en Bibi Breijman. De zanger heeft afgerekend met de demonen in zijn hoofd. Waylon geeft zichzelf tijdens het interview met Shownieuws ook nog een schouderklopje, omdat hij en Bibi het afgelopen jaar de focus op zichzelf hebben gehouden en zich niet 'hebben laten beïnvloeden door wat er allemaal gezegd en beweerd wordt'.

"Ik heb mijn fouten gemaakt en die heb ik heel eerlijk toegegeven en verder is het iets tussen ons. En andere mensen mogen daar de rest van hun leven iets van vinden. Wij gaan lekker door met gelukkig zijn en het hebben van een prachtig gezin."

Seksuoloog Eveline Stallaart legt 'mannenprobleem' van Waylon uit

02:49
Waylon
Lees ook:
Waylon wil graag opnieuw in The Voice-stoel: 'Al was het een jaar'