Ga naar de inhoud
Entertainment

Igone de Jongh heeft nog goed contact met dochter Thijs Römer

Sammie Römer en Igone de Jongh Beeld © Instagram @igonedejongh

Igone de Jongh ziet haar voormalig bonusdochter Sammie nog steeds als haar 'eigen dochter'. Dat zegt de 43-jarige balletdanseres in gesprek met het magazine 'VROUW', een bijlage van 'De Telegraaf'.

"Sammie en ik zien elkaar nog regelmatig"

"Sammie en ik zien elkaar nog regelmatig", aldus Igone. Ze zegt veel te leren van de 13-jarige Sammie, het kind van haar ex Thijs Römer en zijn ex Katja Schuurman. Ook van haar eigen zoon Hugo (13) leert ze veel, die net als Sammie in de puberteit zit. "Het is heel interessant om te zien wat er allemaal gebeurt in die levensfase. Ze vormen hun eigen mening en doen de dingen op hun manier. Ze zijn heel zelfstandig. Al hebben ze natuurlijk ook hun typische puberkwalen."

Igone
Lees ook:
Igone de Jongh gaat door zware periode: 'Heel erg up en down'

In januari van dit jaar maakte Igone bekend haar relatie met Thijs verbroken te hebben. De twee kregen eind 2016 een relatie met elkaar. In november 2019 stapten ze in het huwelijksbootje.

Igone
Lees ook:
Igone de Jongh verbreekt relatie met Thijs Römer

Eerder werd bekend dat Thijs door het Openbaar Ministerie wordt vervolgd voor drie onlinezedendelicten met drie minderjarige meisjes die destijds 14 tot en met 16 jaar oud waren. Deze zaak komt op 25 juli voor de rechtbank Noord-Nederland.

Ook Katja Schuurman steunt haar ex-man tijdens deze zware periode.

Katja Schuurman steunt Thijs Römer in moeilijke tijd: 'Door er gewoon te zijn'

01:00