Ga naar de inhoud
Entertainment

Bridget Maasland geen fan van nieuwe serie The Idol: 'Erbarmelijk slecht'

The Weeknd en Bridget Maasland Beeld © HBO / Rianne Barger

Bridget Maasland (48) is geen fan van de nieuwe, controversiële serie 'The Idol'. De eerste aflevering is sinds maandag te zien op HBO Max en de presentatrice vindt de serie nu al 'erbarmelijk slecht'. Dat vertelt ze in De BLVD Podcast.

"Zij kan echt spelen, maar het verhaal is flinterdun"

"Ik heb zeker gekeken en ik vond het een erbarmelijk slechte serie", zo valt Bridget meteen met de deur in huis. "Maar dat is meer qua verhaal, want ik vond het heerlijk wegkijken." Bridget is fan van hoofdrolspeelster Lily-Rose Depp, de dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis. "Ik kan uren naar Lily-Rose kijken. Alleen al om te kijken van: wat heeft ze van haar vader en wat heeft ze van haar moeder, want ze is een soort vermorphing van haar ouders. En ik vind het ook een hele goede actrice. Zij kan echt spelen, maar het verhaal is flinterdun." 

Controversiële
Lees ook:
Controversiële serie The Idol opgenomen in voormalig huis van Reinout Oerlemans

Wie Bridget níet goed vindt spelen is The Weeknd, die de andere hoofdrol vervult en een van de makers van de serie is. "Ik vind hem niet de beste acteur", zegt ze voorzichtig. Luuk Ikink doet daar een schepje bovenop: "Het is zelfs een hele slechte acteur." Luuk denkt dat hij is gevraagd omdat hij jonge kijkers aantrekt. Eigenlijk is alleen Lily-Rose geweldig, aldus Bridget. "Het is een beetje met alle acteurs in deze serie: het is net niks."

Controversiële
Lees ook:
Controversiële serie The Idol maakt tongen los: ‘Martelporno’

Hoewel ze het erover eens zijn dat het verhaal in de eerste aflevering nog wat magertjes is, kan het nog best wat worden, denkt Rob Goossens. "We hebben nog maar een aflevering gezien."

Beluister De BLVD Podcast hieronder.  

Of bekijk hem hier met video. 

De BLVD Podcast #31: Luuk is terug met baby-update en Marcel & Gijs in één woord saai

43:45