Ga naar de inhoud
Entertainment

Controversiële serie The Idol opgenomen in voormalig huis van Reinout Oerlemans

The Idol Beeld © HBO

Sinds maandag kunnen we genieten van de nieuwe serie 'The Idol'. De serie, die te zien is op HBO Max, wordt echter flink bekritiseerd. Door alle controverse binnen en buiten het beeld zou je bijna missen dat de serie is opgenomen in een prachtige villa. En die villa is van een heel bekend koppel geweest, namelijk onze eigen Reinout Oerlemans (51) en zijn vrouw Daniëlle (50).

"Ben je verzekerd?"

Reinout en Daniëlle verkopen hun gigantische villa in Bel Air in 2021 aan zanger The Weeknd, die ook in The Idol te zien is. Hij legt er naar verluidt 70 miljoen dollar voor neer. Nu is die prachtige mansion het decor voor de nieuwe serie, die onder vuur ligt omdat 'ie volgens critici te seksistisch, sensatiebelust en vrouwonvriendelijk is. 

Johnny
Lees ook:
Johnny Depp ondanks negatieve reacties The Idol 'trots' op dochter

De maker van de serie, Euphoria-schrijver Sam Levinson, zag in het kolossale landhuis schijnbaar zijn droomlocatie voor zijn nieuwe serie. "Het is prachtig hier", zei hij tegen The Weeknd tijdens een bezoek. "Wat als we hier opnemen?"

Daar had de artiest naar het schijnt een duidelijk antwoord op: "Ben je verzekerd?" Hoe het prachtige huis eruitziet, zie je in één oogopslag op de foto bovenaan dit artikel.

The
Lees ook:
The Weeknd werkt aan nieuwe televisieserie: The Idol

Voor de serie moet de villa van de muzikant volledig op de schop. "De slaapkamers werden greenrooms en de badkamers waren voor haar en make-up", vertelt The Weeknd, wiens echte naam Abel Tesfaye is, aan magazine W. Hij vlucht daarvoor wel tijdelijk uit zijn mansion om te voorkomen dat fictie en realiteit teveel in elkaar overlopen. Het is voor hem een vreemde gewaarwording om na de opnames weer te wonen in zijn paleisje. Hij heeft dan ook enkele meubels weggedaan en de muren opnieuw laten behangen. 

Meer over de serie zie je in onderstaande video.

Controversiële serie The Idol maakt tongen los: ‘Martelporno’

04:59
Bron: RTL Boulevard