Ga naar de inhoud
Entertainment

Jort Kelder sneert live op tv naar Gijs Groenteman over vermeende affaire

Jort Kelder en Gijs Groenteman Beeld © ANP

Het werd woensdagavond even heel gênant aan tafel bij 'Marcel & Gijs' en dat had niets te maken met de teleurstellende kijkcijfers: Jort Kelder (58) besloot namelijk een opmerking te maken over de vermeende affaire van Gijs Groenteman (49), nadat hij zelf over zijn liefdesleven aan de tand werd gevoeld.

“Ik hoor dat jij de hele tijd van vrouwen switcht"

Als Jort te gast is bij Marcel & Gijs, wil Gijs graag weten hoe het zit met het privéleven van de journalist. Gijs heeft namelijk uit een uitzending van Rooijakkers over de Vloer met Jort begrepen dat die de hoop in de liefde heeft opgegeven. “Is dat zo? Ik heb dat niet gezien eerlijk gezegd, maar ik heb het wel gehoord", zegt Jort daar sarcastisch over.

Gijs: "Je weet toch dat je Art Rooijakkers ontmoet hebt? Hij was bij je over de vloer." Wanneer de presentator vervolgens nogmaals vraagt naar het liefdesleven van Jort, besluit de journalist er toch maar op in te gaan. “Nee, nou… Ik ben alleen, maar nou alleen, ik ben eigenlijk helemaal niet zo alleen.” Als Gijs vervolgens 'want?' roept, slaat Jort bijna door: “Want? Dit gaat je toch helemaal geen flikker aan, man! Ik heb helemaal geen zin hierover te praten!”

Marcel
Kijk ook:
Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman slijpen messen voor nieuw seizoen Media Inside

Vervolgens besluit Jort het vragenvuur om te draaien: "Ik hoor dat jij de hele tijd van vrouwen switcht enzo. Ik zou wel eens willen weten hoe je dat doet dan." Gijs, die getrouwd is met Aaf Brandt Corstius en twee kinderen met haar heeft, zou volgens juicevlogger Yvonne Coldeweijer een affaire hebben gehad met Volkskrant-beeldcolumnist Jip van den Toorn.

Ondanks dat Gijs live op tv voor de bus wordt gegooid, lijkt hij kalm te blijven. "Ik moet er niet aan denken heel eerlijk gezegd, Jort. Maar, wat wou je zeggen?" Jort houdt vervolgens wijselijk zijn mond: "Nee, ik wilde eigenlijk niks zeggen."

Johan
Kijk ook:
Johan Derksen heeft glimlachend zitten kijken naar Marcel van Roosmalen & Gijs Groenteman

Bij RTL Boulevard blikten Gijs en Marcel deze week terug op hun eerste uitzending, die nog een stukje beter bekeken werd dan de twee erna:

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman blikken opgelucht terug op eerste uitzending: 'Had slechter gekund'

01:32