Ga naar de inhoud
Entertainment

Cheryl wil 'verhaal doen' na kritiek over leeftijdsverschil Liam Payne

Cheryl Beeld © ANP

Zangeres Cheryl (39) wil graag haar kant van het verhaal delen over het leeftijdsverschil met haar inmiddels 29-jarige ex-vriend Liam Payne. Cheryl kreeg op sociale media kritische vragen over de start van hun relatie, nadat bekend was geworden dat de Britse presentator Phillip Schofield (61) een affaire met een jongere mannelijke collega had.

"Cheryl is bang dat dit alles gigantisch gaat opblazen, want niemand wil met zoiets geassocieerd worden"

Cheryl en Liam leerde elkaar in 2008 kennen bij het programma X Factor. Als 14-jarige deed Liam auditie, Cheryl zat in de jury. Het stel begon in 2016, toen Payne 22 en Cheryl 32 was, met daten. Samen hebben ze een zoontje, Bear (6).

Cheryl
Lees ook:
Cheryl 'sprakeloos' door overlijden Sarah Harding

Een bron heeft aan het tijdschrift Heat laten weten dat Cheryl graag haar zegje over de situatie doet. "Cheryl is bang dat dit alles gigantisch gaat opblazen, want niemand wil met zoiets geassocieerd worden", aldus de bron. "Ze zou niets liever willen dan erover praten, maar ze weet dat het nooit goed overkomt."

Kritiek
Lees ook:
Kritiek op Cheryl Cole door aankondiging R&B-podcastreeks

Presentator Phillip Schofield kondigde een paar weken geleden abrupt aan na ruim twintig jaar te stoppen met This Morning. Later bleek dat te komen doordat hij had gelogen over een affaire met een jongere mannelijke collega. Na het nieuws vroegen mensen op sociale media zich af of niet ook Cheryl de fout in was gegaan en of zij daar geen verantwoording over zou moeten afleggen.