Ga naar de inhoud
Entertainment

Suzan krijgt volledige black-out tijdens live optreden in Jinek: 'Schaamde me'

Suzan en Freek in Jinek Beeld © RTL: Jinek Aflevering 28 - 7/06/23

Suzan, van Suzan & Freek, komt woensdagavond in een soort nachtmerrie terecht wanneer ze vlak voor haar live-optreden in 'Jinek' een volledige black-out krijgt. Op Instagram blikt ze nu terug op dit moment.

"Ik lachte het weg maar in m'n hoofd was ik in volledige paniek"

Net voordat Freek het populaire nummer 'Goud' wil instarten, merkt hij op dat Suzan niet mee doet. "We zitten elkaar aan te kijken: wat gaan we doen?" grapt Freek. Hij besluit haar een handje op weg te helpen door de eerste noot en zin te spelen van het nummer.

Op Instagram schrijft Suzan dat ze zich schaamde om dit moment. Het deed haar zelfs denken aan haar tijd op school vroeger: 'Ik was zo iemand die de hele les dacht: als ik maar niet de beurt krijg zo. Een presentatie geven of nog erger: een volle (school)kantine inlopen op zoek naar je vriendinnen, met alle ogen die op je gericht zijn en het complete ongemak dat ik dan kon ervaren. Gisteravond waren Freek en ik te gast op tv en nét voordat (de allerliefste) Eva Jinek ons aankondigde was ik opeens weer dat meisje in die volle aula, met als gevolg: een complete brain freeze.' 

Suzan
Kijk ook:
Suzan en Freek delen details over bijzondere ontmoeting met Ed Sheeran

Ze schrijft dat ze even 'geen idee' had van wat ze precies kwam doen bij Jinek, welke tekst ze moest zingen en of ze nou 'Suzan of Freek was', grapt ze. 'Ik lachte het weg maar in m’n hoofd was ik in volledige paniek.' Toen ze na de uitzending thuis kwam, hoopte ze dat niemand het had gezien. ’Omdat ik me schaamde. Stom eigenlijk dat we met z’n allen het gevoel hebben dat alles perfect moet gaan.'

Daarom besluit Suzan bij thuiskomst de beelden terug te kijken. 'Met kromme tenen teruggekeken en er gelukkig samen een beetje om gelachen. Ik vind soms dingen nogal spannend, en daardoor gaat het soms niet zoals ik het wil, en dat is eigenlijk helemaal prima.' Ze draagt dit moment op aan alle mensen die net als zij 'met een rood hoofd een volle ruimte' in lopen en ook 'zó graag eens de onzichtbaarheids-cape van Harry Potter zou willen hebben'.

Huwelijk
Kijk ook:
Huwelijk Suzan en Freek laat voorlopig op zich wachten

Suzan & Freek krijgen een brain freeze tijdens Goud

01:37