Ga naar de inhoud
Entertainment

Matthijs van de Sande Bakhuyzen scoort rol in nieuw seizoen All Stars

Matthijs van de Sande Bakhuyzen Beeld © ANP

Acteur Matthijs van de Sande Bakhuyzen (34) vertolkt een nieuw personage in het tweede seizoen van de BNNVARA-serie 'All Stars & Zonen' die vanaf eind augustus op NPO3 te zien is. Hij speelt Zero, een tot nu toe onbekende broer van Hero, Nero en Nemo. Dat heeft regisseur Jean van de Velde (66) donderdag bekendgemaakt.

Hero was het personage dat Antonie Kamerling in de eerste film en de eerste serie speelde. Cas Jansen was zijn broer Nemo, die in de tweede film te zien was. Joes Brauers speelde hun halfbroer Nero in het eerste seizoen van All Stars & Zonen.

In het tweede seizoen zal ook een grotere rol zijn ingeruimd voor Isa Hoes. Haar personage Roos zal in de nieuwe reeks de leiding krijgen over de kantine van voetbalclub Swift Boys.

Matthijs
Lees ook:
Matthijs van de Sande Bakhuyzen is kritisch

All Stars & Zonen vertelt hoe het tegenwoordig gaat met de personages uit de film en oude series All Stars en hun kinderen. De succesfilm All Stars uit 1997 verhaalde over een groep mannelijke dertigers die in hun vrije tijd samen voetbalden. Deze mannen zijn inmiddels in de vijftig en hebben de voetbalfakkel overgedragen aan hun zoons. De voetballers van toen zijn nu barman bij de club of penningmeester.

Matthijs
Kijk ook:
Matthijs van de Sande Bakhuyzen gooit nu al hoge ogen met Boy 7

In All Stars & Zonen keerden acteurs uit de oorspronkelijke serie terug, zoals Daniël Boissevain, Danny de Munk, Raymi Sambo, Peter Paul Muller en Thomas Acda. Aan de oude cast werden nieuwe acteurs als Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde, Soundos El Ahmadi en Alex Hendrickx toegevoegd. De meeste acteurs uit de eerste reeks keren terug in All Stars & Zonen 2.

Bron: ANP/RTL Boulevard