Ga naar de inhoud
Entertainment

Debra Messing moest van zenderbaas grotere borsten voor rol in Will & Grace

Debra Messing Beeld © ANP

Debra Messing (54) onthult tijdens een evenement van het 25-jarige jubileum van 'Will & Grace' dat de NBC-zenderbaas graag had gezien dat ze grotere borsten had voor haar rol in de serie.

"Als hij het wil, dan moet hij hierheen komen en het me in mijn gezicht vertellen'"

Debra speelt Grace Adler in de serie, een binnenhuisarchitect. Tijdens een reünie onthult de actrice in een interview dat de zenderbaas graag had gezien dat ze grotere borsten had voor haar personage. Ze hebben er zelfs werk van gemaakt, want Debra moest met behulp van 'kipkoteletten' haar voorgevel vergroten. "Ik was gewoon geen fan van het hele idee", geeft ze toe. 

Debra
Lees ook:
Debra Messing onder vuur om verkrachtingstweet Trump

Gelukkig was de actrice niet op haar mond gevallen en besloot ze hier niet aan mee te werken. "Ik had zoiets van: weet je wat? Dat heb ik niet nodig." Dat de grote zenderbaas dit van haar vroeg, kon haar niks schelen. "Ik zei: 'Als hij het wil, dan moet hij hierheen komen en het me in mijn gezicht vertellen.'"

De populaire serie van NBC liep van 1998 tot 2006. In 2017 keerde Will & Grace voor drie seizoenen terug. In totaal zijn er elf seizoenen gemaakt. 

Debra
Lees ook:
Debra Messing: Nieuwe Will & Grace niet zeker