Ga naar de inhoud
Entertainment

Johnny Depp ondanks negatieve reacties The Idol 'trots' op dochter

Beeld © Getty Images

Johnny Depp (59) is trots op zijn dochter Lily-Rose Depp (24) voor haar 'uitdagende rol' in 'The Idol'. De eerste aflevering van de veelbesproken serie, waarin zij de hoofdrol speelt, is sinds maandag te zien op HBO Max. Ondanks dat de actrice wordt overladen met negatieve reacties, vindt Johnny dat ze 'iets goed doet'.

"Dat ze zoveel aandacht krijgt door The Idol, wil alleen maar zeggen dat ze het goed doet"

Lily-Rose speelt in The Idol popster Jocelyn die in de eerste scènes van de serie poseert voor een fotograaf die meer bloot wil zien. Na een zenuwinzinking zoekt ze haar toevlucht in de armen van louche nachtclubeigenaar en duistere sekteleider Tedros, gespeeld door zanger The Weeknd. Hiermee hoopt ze haar status van sexy en succesvolle popster te heroveren. Een serie waar de nodige naakt- en seksscènes in zitten dus. 

Lily-Rose
Lees ook:
Lily-Rose Depp en Austin Butler zoenend gespot op romantische date

De serie ontvangt na de première meteen veel kritiek. Volgens kijkers en recensenten dragen die beelden niets bij aan het verhaal. Zo noemt The Hollywood Reporter de show 'eerder regressief dan grensoverschrijdend'. Volgens verschillende critici probeert The Idol zo hard om schokkend en vernieuwend te zijn, dat het verhaal achterhaald aanvoelt.

Toch vindt Johnny het 'geweldig' dat zijn dochter haar eigen carrière opbouwt. "Hij vindt het schitterend om te zien dat ze haar eigen persoon is en haar carrière niet laat afhangen van het succes van haar vader", vertelt een bron aan Daily Mail. Daarnaast beweert de bron ook dat de acteur erg trots is op de persoon die zijn dochter is geworden. "Hij is trots op het succes van Lily-Rose. Dat ze zoveel aandacht krijgt door The Idol, wil alleen maar zeggen dat ze het goed doet."

Lily-Rose
Lees ook:
Lily-Rose Depp wil in Tarantino-film

In een recensie van Rolling Stone wordt verwezen naar de vele problemen die zich voordeden tijdens de opnames van de serie. Zo zou Lily-Rose zelf totaal niet akkoord gegaan zijn met de seksueel getinte visie van de mannelijke makers en zou ze verschillende keren op het punt hebben gestaan om op te stappen. Ondanks de negatieve reacties, blijft Lily-Rose volgens The Mirror echter volhouden dat Sam Levinson 'de beste regisseur' is met wie ze tot nu toe heeft gewerkt en wordt haar mening door hem 'gewaardeerd'.  

In de video hieronder zie je meer over de serie.

Controversiële serie The Idol maakt tongen los: ‘Martelporno’

04:59