Ga naar de inhoud
Entertainment

Zo zouden de kinderen van Jennifer Aniston en Brad Pitt eruit hebben gezien

Jennifer Aniston en Brad Pitt Beeld © ANP

Wat als? We vragen het ons allemaal weleens af. Voor bepaalde voormalig celebrity-koppels is er nu een antwoord op die 'wat als'-vraag. Mochten Brad Pitt (59) en Jennifer Aniston (54) zich pakweg achttien jaar na hun breuk afvragen hoe hun kinderen eruit zouden hebben gezien, dan hebben ze nu een antwoord. Met dank aan kunstmatige intelligentie (AI). Alhoewel, 'dank'... Menigeen vraagt zich af waarom dit nou nodig is.

"Ik vind dit creepy, want deze kinderen bestaan niet eens"

Op een nieuw Instagram-account zijn foto's gedeeld van onder meer de fictieve kids van Jennifer en Brad, die van 2000 tot 2005 getrouwd waren. We zien drie kinderen die inderdaad zo van het voormalig acteurskoppel hadden kunnen zijn.

Ook heeft de maker van het account nagedacht over mogelijk nageslacht van Twilight-sterren Kristen Stewart en Robert Pattinson en van Taylor Swift en Harry Styles, eveneens ex-stelletjes.

Jennifer
lees ook:
Jennifer Aniston ongewenst kinderloos: 'Alles geprobeerd'

De reacties zijn nou niet bepaald positief. 'Waarom zou je dit doen? De meeste van deze relaties zijn voorbij met een reden. Hoe zou jij het vinden om nog steeds in verband gebracht te worden met je ex?' Een ander: 'Ik vind dit creepy, want deze kinderen bestaan niet eens.' Eén iemand vat het heel kort samen: 'Nee, nee, nee.'

Brad
lees ook:
Brad Pitt verdient honderden miljoenen met verkoop productiehuis