Ga naar de inhoud
Entertainment

De nieuwe Nick & Simon? RTL gaat in talentenjacht op zoek naar nieuw muziekduo

Muzikaal duo Nick & Simon bij het eerste afscheidsconcert. Beeld © ANP

Nu Nick Schilder (39) en Simon Keizer (39) van het podium zijn verdwenen, is er in ons kikkerlandje volop ruimte voor een nieuw zangduo. Ambieer jij geen solocarrière, maar zie jij jouw toekomst in de muziek meer in de vorm van een succesvol duo? Dan is RTL op zoek naar jou!

Voor een nieuw programma op RTL 4 is castingbureau Blue Circle op zoek naar 'getalenteerde zangers die op zoek zijn naar het ultieme muzikale avontuur'. In de nieuwe show draait het om het vinden van de perfecte match tussen twee zangers, zo valt te lezen in de oproep.

Publieke
Lees ook:
Publieke omroep maakt pornofilm in directiekamer BNNVARA voor nieuw programma

RTL heeft al een succesvol zangprogramma met bijzondere duo's: DNA Singers, dat gepresenteerd wordt door Art Rooijakkers en een tweede seizoen krijgt en waarvoor je je nog kan opgeven als publiek.

In DNA Singers wordt onderzocht of zangtalent erfelijk is. In het programma treden onbekende zangers op en de vraag is: van welke bekende artiest is de performer in kwestie een familielid? Twee panels, onder leiding van Jeroen van Koningsbrugge en Jaap Reesema, gaan de strijd met elkaar aan om te achterhalen van wie de onbekende zanger(es) familie is. 

Dries Roelvink en Tjerk over familieband: 'Als kind bij elkaar'

02:04
Johnny
Lees ook:
Johnny de Mol keert terug op televisie met nieuw programma