Ga naar de inhoud
Entertainment

Videoland hint op nieuw project over populaire serie Zoop

Zoop Beeld © ANP

De adem van fans van 'Zoop', de populaire kinderserie die twintig jaar geleden voor het eerst te zien was, zal woensdagochtend even stokken. Videoland hint namelijk op een nieuw project over het programma.

"Binnenkort bij Videoland"

Op het Instagram-account van Videoland is een video verschenen met beelden uit Ouwehands Dierenpark, waarop onder meer de Ouwehands Beestenbus te zien. 'Later meer...' staat erbij geschreven. Fans die er vroeg bij zijn, leggen direct het verband: 'Zoop!' reageren meerdere mensen. De dierentuinserie is destijds opgenomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. 'Binnenkort bij Videoland', valt aan het einde van de video te lezen.

Jon
lees ook:
Jon Karthaus werkt aan vierde Zoop-film: 'Vaste acteurs aan boord'

De serie Zoop was tussen 2004 en 2006 op televisie te zien en besloeg meer dan driehonderd afleveringen. De serie werd afgesloten met drie films: Zoop in Afrika (2005), Zoop in India (2006) en Zoop in Zuid-Amerika (2007), die honderdduizenden bezoekers naar de bioscopen trokken. De hoofdrollen werden gespeeld door Jon Karthaus, Monique van der Werff, Nicolette van Dam, Juliette van Ardenne, Vivienne van den Assem, Patrick Martens en Ewout Genemans.

In januari van dit jaar bezorgde Jon de fans van Zoop al geweldig nieuws toen hij deelde bezig te zijn met een vierde film. Hij is namelijk bezig met een verhaallijn voor Zoop in Australië. Eerder waren de rangers als in Afrika, Zuid-Amerika en India. In de video hieronder vertelt Jon meer over het project.

Patrick
lees ook:
Patrick Martens blikt terug: 19 jaar sinds eerste draaidag Zoop

ZOOP-schrijver deelt aantal mogelijke verhaallijnen voor reünie

02:22