Ga naar de inhoud
Entertainment

Carlo Boszhard: 'René van der Gijp staat jaloersmakend in 't leven'

Carlo Boszhard en René van der Gijp Beeld © ANP

Omgaan met kritiek en haatcomments, en dan vooral op social media... het is iets waar veel mensen, maar doorgaans vooral bekende mensen, mee te maken krijgen. Carlo Boszhard (53) vindt het 'jaloersmakend' hoe René van der Gijp omgaat met die negatieve aandacht. Dat schrijft hij in zijn column in 'Televizier'.

"Ik hoor het hem zeggen"

Volgens Carlo kan het geen kwaad als anonieme mensen op social media even nadenken voor ze wat zeggen of schrijven. 'Dat ga je echt wél doen als je naam erbij staat. Doe ik ook, bij elke zin toch even nadenken wat ik nou eigenlijk zeg, voordat er een nieuwe mediarel ontstaat.'

Carlo is van mening dat wat betreft omgaan met harde woorden iedereen iets van René zou kunnen leren: 'Zijn reactie is niet 'laat gaan' maar (René van Gijp-imitatie): 'la gaan!' Ik hoor het hem zeggen', aldus Carlo. 'René staat jaloersmakend in het leven.'

Carlo
lees ook:
Carlo Boszhard heeft dé oplossing voor succesvol songfestival in 2024

Maar niet alleen van René valt wat te leren. Ook Maarten van Rossem is wat betreft Carlo een voorbeeld. Daarbij haalt hij de reactie van de historicus aan na de tv-confrontatie tussen Britt Dekker en Angela de Jong. "Waarom zou je je druk maken over wat een ander over je zegt of schrijft?" zei Maarten toen. En daar heeft hij groot gelijk in, wat Carlo betreft.

Gelukkig voor Carlo is hij tussen het lezen van negatieve tweets door ook nog bezig met hele leuke dingen, zijn huwelijk met Herald bijvoorbeeld. In de video hieronder vertelt de presentator daar meer over.

Irene
lees ook:
Irene Moors 'breekt' met Carlo Boszhard: 'Samenwerken zullen we niet meer'

Carlo Boszhard en zijn Herald stappen volgend jaar in het huwelijksbootje

01:11