Ga naar de inhoud
Entertainment

Drew Barrymore ontkent doodwensen van haar moeder

Drew Barrymore Beeld © ANP

Drew Barrymore (48) heeft in een video duidelijk gemaakt dat ze nooit haar moeder dood heeft gewenst en uitspraken van haar uit hun verband zijn getrokken. De video volgt op een profiel van entertainmentsite Vulture, dat leidde tot meerdere artikelen hierover.

"Hoe durf je me die woorden in de mond te leggen?"

"Weet je wat? Aan alle tabloids die er zijn, jullie hebben mijn leven verpest sinds ik dertien jaar oud was", zegt de actrice in de video. "Ik heb nooit gezegd dat ik wenste dat mijn moeder dood was. Hoe durf je me die woorden in de mond te leggen?"

Drew
Lees ook:
Drew Barrymore en Adam Sandler hinten op nieuwe film

Drew is altijd open geweest over de lastige jeugd die ze heeft gehad. Ze werd opgevoed door haar moeder, die in de steek werd gelaten door haar drinkende en mishandelende vader. Zelf raakte Drew ook aan de drank, en ze begon al op haar twaalfde met cocaïne. Haar moeder dwong haar naar een afkickkliniek te gaan, maar haalde haar daar net zo makkelijk weer uit voor nieuwe filmrollen.

Drew
Lees ook:
Drew Barrymore had alcoholprobleem na scheiding

"Ik ben kwetsbaar geweest en heb geprobeerd een weg te vinden in een zeer moeilijke, pijnlijke relatie", zegt ze ook. "Waarbij ik aangaf dat dat moeilijk is om te doen terwijl een ouder nog leeft." Ook zei ze dat het voor mensen zoals zij, die worstelen met zo'n relatie terwijl de ouder nog leeft, zoiets niet snel genoeg kan gaan. "Als in dat ze niet kunnen wachten tot die periode voorbij is", verklaart ze. "Niet tot het moment dat de ouder dood is."

Drew
Lees ook:
Drew Barrymore spijt van grappen over zaak Johnny Depp en ex