Ga naar de inhoud
Entertainment

Marie en Viktor Verhulst konden elkaar vroeger niet uitstaan

Marie Verhulst Beeld © ANP

Marie Verhulst (27) en haar broer Viktor (28) zijn tegenwoordig heel close, maar vroeger was dat wel anders. In gesprek met het weekblad 'Privé' vertelt Marie dat zij en haar oudere broer elkaar in hun jeugd niet konden uitstaan.

"Op school deden we alsof we elkaar niet kenden"

"We hadden alleen maar ruzie en op school deden we alsof we elkaar niet kenden", aldus Marie. "In mijn pubertijd maakten we alleen maar ruzie. Ik had helemaal niets met Viktor, en hij niet met mij. We waren echt niet leuk voor elkaar. En voor onze ouders was dat ook niet fijn." Marie en Viktor zijn de kinderen van Gert Verhulst en Valerie.

Viktor
Lees ook:
Viktor Verhulst weet aandacht te trekken van Miley Cyrus

Toen Marie en Viktor achttien jaar werden, verbeterde hun band en werden ze juist elkaars beste vrienden. "We beseften dat familie toch wel een van de belangrijkste dingen in het leven is. Op een gegeven moment woonden we niet meer bij elkaar in huis. We zagen elkaar niet meer dagelijks en dus waren er geen grote ergernissen meer. Ineens was het gezellig samen", zegt ze. "Heel fijn dat het zo is gelopen. Ik zou nu niet meer zonder hem kunnen."

Gert
Lees ook:
Gert Verhulst reageert niet op vermeend grensoverschrijdend gedrag bij Plopsa