Ga naar de inhoud
Entertainment

MAFS-koppel Sonny en Dylan binnenkort weer op tv: 'Opnames zijn geweest'

Sonny en Dylan uit Married At First Sight Beeld © Instagram: @sonnymonster

Tussen Dylan Lanjouw en Sonny Monster, bekend van de RTL-datingshow 'Married at First Sight, is het sinds hun eerste ontmoeting raak. De twee zijn nog altijd gelukkig getrouwd. En hoewel ze al een tijdje niet meer op de nationale kijkbuis te zien zijn, komt daar binnenkort verandering in. Dat vertellen de mannen in gesprek met het 'AD'.

"We mogen er nog niks over zeggen"

Zoals het echte tv-sterren betaamt, kunnen Dylan en Sonny nog niet veel loslaten over in wat voor programma ze te zien zijn. "We mogen er nog niks over zeggen, maar de opnames zijn al geweest", is het enige dat ze kunnen melden.

 

MAFS-koppel
lees ook:
MAFS-koppel Sonny en Dylan moest relatie zeven maanden geheimhouden

Door hun deelname aan Married at First Sight merken de twee mannen, die inmiddels samen een eigen kledinglijn hebben, dat mensen hen blijven herkennen. "We zijn dan misschien wel bekende Nederlanders geworden, we voelen ons niet echt bekend. Er zijn veel volgers op Instagram die ons berichten sturen en we vinden het heel leuk om onze fans te ontmoeten.

Het enige obstakel in de relatie tussen Dylan en Sonny was lange tijd de afstand. De een woonde in Emmen, de ander in Dordrecht. Inmiddels wonen de twee al een tijdje samen. In gesprek met RTL Boulevard vertelden ze eerder over deze grote stap in hun relatie:

Sonny
lees ook:
Sonny mag Dylan al 11 maanden zijn man noemen: 'Dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen'

Sonny en Dylan wonen officieel samen: ‘Enige obstakel was de afstand’

09:55