Ga naar de inhoud
Entertainment

Kraan zorgt voor ruzie in Chateau Meiland: 'Ze zoekt het maar uit'

Screenshot Chateau Meiland / 05-06-2023 Beeld © SBS6 / Talpa

In 'Chateau Meiland' schrikt Maxime Meiland (27) zich rot als ze de badkamer in het nieuwe huis van haar oudere zus Montana (29) aan het schoonmaken is. "Lekkage!" roept de jongste Meiland-telg heel hard, wanneer ze water op de grond ziet stromen. Maar dan lijkt de vork toch iets anders in de steel te zitten.

"Ja, dat had ze wel even kunnen zeggen"

"Wat loopt ze nou weer lekkage te lullen?" reageert Montana op de noodkreet van Maxime. "Er komt allemaal water uit", zegt Maxime dan, die naar het natte badkamermeubel wijst. "Er zit nog geen afvoer aan hè", antwoordt Montana. "In het bad moet je het weggooien"

"Hoe weet ik dat?" zegt Maxime daarop. "Dat weet ik toch niet, Montana." Moeder Erica, die ook van de partij is, kiest dan partij voor Maxime. "Ja, dat had ze wel even kunnen zeggen. Daar heeft ze blijkbaar niet aan gedacht." Dan gooit Maxime het water dat in het meubel drijft bijna opnieuw door de wasbak, voor Erica ingrijpt: "Niet daarin, dombo! In het bad." Montana kan het niet laten een klein sneertje uit te delen: "Gaat ze het weer door de goot heen spoelen..."

Seks-
lees ook:
Seks- én kotsproof: Meilandjes stellen strenge eisen aan bedden in Code Rosé

Er ontstaat na een tijdje zelfs behoorlijk wat frictie tussen de Meiland-zusjes. "Dat moet je toch zeggen", vindt Maxime. Terwijl Montana op haar beurt juist vindt dat Maxime haar badkamermeubel heeft verpest. "Ik word zo niet goed van die mensen hier", zegt Montana over haar familieleden die in hun vrije tijd haar komen helpen klussen.

Maxime is not amused met de houding van haar zus. "Nu krijg ik weer de schuld. Nou, ze zoekt het maar uit. Ik ga hier ook niet meer naartoe." Uiteindelijk verlaten Martine, Erica en Maxime het huis van Montana. "Blij dat iedereen weg is", 

Meilandjes
lees ook:
Meilandjes halen opgelucht adem: 'Eind goed, al goed voor Code Rosé'

Al wekenlang volgen we de familie Meiland in de verbouwing van hun nieuwe pension, Code Rosé. Toch ontstond er op de dag van de opening een probleem met de vergunning. In de video hieronder vertellen Martien en Erica daar over.

Martien Meiland bivakkeert op stretcher in Code Rosé: 'Slaap eigenlijk beter dan thuis'

03:36

Chateau Meiland zie je iedere maandag om 20.30 uur bij SBS6. Aflevering gemist? Terugkijken kan hier.