Ga naar de inhoud
Entertainment

Holly Willoughby terug bij This Morning: 'Vol vragen'

Beeld © Getty Images

Presentatrice Holly Willoughby (42) is maandagochtend na een pauze vanwege het vertrek van collega Phillip Schofield teruggekeerd bij de Britse talkshow 'This Morning'. Holly, die zichtbaar geëmotioneerd was, zei het 'vreemd' te vinden om er te zijn zonder haar televisiepartner.

"Bezorgd om het welzijn aan alle kanten van wat er is gebeurd. En vol vragen"

Phillip kondigt een paar weken geleden abrupt aan na ruim twintig jaar te stoppen met This Morning. Later bleek dat te komen doordat hij had gelogen over een affaire met een jongere mannelijke collega. Ook werd gefluisterd over ruzie met Holly, al hebben de presentatoren dat nooit bevestigd.

De presentatrice keert maandag terug en wordt vergezeld door gast-presentator Josie Gibson. Holly vertelt zich 'geschokt, verontrust en teleurgesteld' te voelen door de situatie. "En bezorgd om het welzijn aan alle kanten van wat er is gebeurd. En vol vragen."

Holly
Lees ook:
Holly Willoughby in gesprek met BBC na ITV-schandaal

Iedereen bij This Morning steunde volgens de presentatrice iemand 'die niet de waarheid vertelde'. Holly hoopt de teleurstelling achter zich te kunnen laten en dat ze bij het programma kunnen terugkeren naar 'een plek van warmte en magie'.