Ga naar de inhoud
Entertainment

Steffi en Roel uit Boer zoekt Vrouw ouders geworden van zoontje

Beeld © KRO-NCRV

Boerin Steffi (32) en haar partner Roel zijn sinds kort een gezin van vier: hun zoontje is geboren. Via Instagram stelt de voormalig 'Boer Zoekt Vrouw'-kandidaat hun Jop voor.

"We noemen hem nu al de joekel van Boekel"

De trotse mama heeft op Instagram een foto gedeeld van hun pasgeboren zoontje. ‘Daar is ie dan! Onze Jop’, schrijft Steffi. ‘Afgelopen donderdag 01-06-2023 zijn wij de trotse ouders en grote zus geworden van Jop Verhagen.’

"Met Jop gaat het heel goed. Hij drinkt goed, slaapt goed en is heel tevreden", laat Steffi weten op de website van KRO-NCRV. Steffi heeft een paardenhouderij in Boekel. Als het aan de boerin ligt, mag kleine Jop zo snel mogelijk wennen aan het leven op de boerderij. "Net als Sterre neem ik hem heel snel mee naar de paarden. Hij zal niet ouder zijn dan een maand als hij voor het eerst een paard ziet", laat ze eerder al weten. "Hij heeft grote handen en voeten, dus we noemen hem nu al 'de joekel van Boekel'."

Boerin
Lees ook:
Boerin Steffi en Roel kijken uit naar zoontje: 'Maar zwanger zijn is niet m'n hobby'

Steffi en Roel leren elkaar in 2018 kennen via het programma en hebben al een tweejarige dochter, Sterre. Ook zij is blij met haar broertje. "Sterre is superlief voor Jop. Heel schattig om te zien.” Het gezin zit in de wolken. “Als gezin zitten we nu in een soort bubbel. We zijn ons heel bewust van wat we momenteel mee mogen maken met z’n vieren." 

Bertie
Lees ook:
Bertie en Steffi snappen keuze Janine wel: 'Erg pusherig en beklemmend'