Ga naar de inhoud
Entertainment

Mia Nicolai brengt 'sneller dan je verwacht' nieuwe muziek uit

Mia Nicolai Beeld © ANP

Mia Nicolai (27) komt met een nieuw solonummer, heeft de zangeres bekendgemaakt op Instagram. Het nummer heet 'loop' en is volgens de zangeres 'sneller dan je verwacht' op platformen te beluisteren. Het is het eerste nummer van de zangeres sinds zij met Dion Cooper (29) het lied 'Burning Daylight' uitbrengt, waarmee het duo meedoet aan het Eurovisiesongfestival van dit jaar.

"Het gaat over het gevoel dat je in een 'loop' zit waarbij elke dag precies hetzelfde is"

'Hallo ik ben Mia Nicolai en dit is mijn nieuwe lied 'loop'', is te lezen in een video van de 27-jarige zangeres, waarin ook een stukje van het nieuwe nummer te horen is. 'Het gaat over het gevoel dat je in een 'loop' zit waarbij elke dag precies hetzelfde is.'

Mia
Lees ook:
Mia Nicolai: 'Hoop dat iedereen songfestival achter zich kan laten'

De zangeres brengt eerder al een aantal solonummers uit, waaronder 'People Pleaser' (2021), 'Dream Go' (2021) en 'Set Me Free' (2020).

Mia Nicolai zet wekkertje tijdens interview met Aran Bade: ‘De tijd is om!’

02:54

Mia geeft op 24 november ook een solo-optreden in De Melkweg in Amsterdam, zo maakt de zangeres eerder bekend via Instagram. 'Ik ben zo enthousiast om mijn allereerste headline-show ooit aan te kondigen', schrijft ze bij het bericht.

Mia
Lees ook:
Mia Nicolai moet nog steeds bijkomen van kort songfestivalavontuur