Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim Cattrall bevestigt terugkeer in spin-off Sex and the City op Instagram

Kim Cattrall Beeld © Getty Images

Kim Cattrall heeft op Instagram haar terugkeer in 'And Just Like That...', de spin-off van hitserie 'Sex and the City' bevestigd. De 66-jarige actrice plaatst een foto van het bericht waarin haar comeback wordt aangekondigd, met daarbij de tekst: 'Happy Pride' en een aantal lhbtiq+-icoontjes. De maand juni staat, zeker in de VS, in het teken van de regenbooggemeenschap.

'Happy Pride'

De actrice die een van de vier hoofdrollen in SATC speelt, sluit eerder een terugkeer in de spin-off uit. Ze zegt dan dat ze het scenario van And Just Like That... niet goed genoeg vindt. Bovendien heeft de actrice al jarenlang ruzie met een van de andere hoofdrolspeelsters, Sarah Jessica Parker.

Kim
Lees ook:
Kim Cattrall herdenkt overleden broer: 'We missen je elke dag'

Volgens ingewijden gaat het slechts om één scène en heeft ze de andere hoofdrolspeelsters van de serie niet gezien. Samantha zou in de aflevering een telefoongesprek voeren met Carrie Bradshaw en de actrice zou de scène in maart hebben opgenomen.

Kim
Lees ook:
Kim Cattrall niet terug in SATC: 'Genoeg geweest'

Haar personage Samantha wordt in het eerste seizoen overigens wel genoemd. Carrie Bradshaw verstuurt ook een aantal app-berichten naar Samantha, die volgens het verhaal naar Londen is verhuisd.

Het tweede seizoen is vanaf 22 juni te zien op HBO Max. And Just Like That... verscheen in 2021 bijna twintig jaar na de originele serie, die liep van 1998 tot 2004. In 2008 en 2010 kwamen er ook twee films uit. Hierin was Samantha wel te zien.

Fans in shock over terugkeer Kim Catrall in And Just Like That…: 'Moest zo hard gillen'

04:13
Vervolg
Lees ook:
Vervolg And Just Like That... vanaf 22 juni te zien