Ga naar de inhoud
Entertainment

Hier is de bloedstollende cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden opgenomen

Laura in de GTST-cliffhanger Beeld © Tom Cornelissen

Terwijl heel Meerdijk met elkaar geniet van de bruiloft van Henk en Laura, geeft iemand de liefdevolle dag tijdens de cliffhanger van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' afgelopen donderdagavond onverwachts een compleet andere wending. Met dramatische consequenties voor álle Meerdijkers... Het decor voor de 'on-Nederlandse' cliffhanger? De bossen tussen Wageningen en Renkum.

"We maken dus geen inhoudelijke afweging over de wenselijkheid van het evenement. Wel maken concrete afspraken over zaken als bereikbaarheid, veiligheid en dergelijke"

De mist speelt de hoofdrol in de cliffhanger van het 33ste seizoen van Goede Tijden. In de aflevering van donderdagavond is te zien hoe een groot aantal auto's in de mist bij een kettingbotsing betrokken is na het huwelijk van Laura en Henk. Van veel hoofdpersonages is niet duidelijk of zij het ongeluk hebben overleefd en volgend seizoen terugkeren in Nederlands langstlopende soap. 

Cliffhanger
Lees ook:
Cliffhanger 33ste seizoen GTST geïnspireerd op Britse soapserie

De opnames van de clash vinden in het diepste geheim plaats en ook RTL houdt zijn lippen stijf open elkaar. Toch publiceert de gemeente Wageningende de afgegeven 'evenementenvergunning' voor de opnames van GTST met daarbij de naam van de straat en de data erbij. Zo meldt het Algemeen Dagblad.

Op verkeersborden in de bossen tussen Wageningen en Renkum valt destijds alleen te lezen dat er aan de weg wordt gewerkt en in totaal is de Hartenseweg eind maart drie dagen afgesloten voor verkeer. Zelfs fietsers hebben last van de hinder. Maar het resultaat mag er zijn. 

Cliffhanger gaat acteurs GTST lastige zomer beloven: 'Verreweg beste ooit'

03:06
Goede
Lees ook:
Goede Tijden, Slechte Tijden hint op exit Laura Selmhorst

Ook de gemeente is apetrots en laat aan de krant weten dat het een mooie bijkomstigheid zou zijn als Wageningen herkenbaar in beeld komt in een landelijk tv-programma. "Dit speelt bij afgifte van een evenementenvergunning echter geen rol", laten ze weten. "We toetsen een aanvraag aan geldende regelgeving zoals de APV. We maken dus geen inhoudelijke afweging over de wenselijkheid van het evenement. Wel maken concrete afspraken over zaken als bereikbaarheid, veiligheid en dergelijke."

De eerste aflevering van seizoen 34 van GTST is op 28 augustus te zien bij RTL4. Op Videoland kunnen fans vier dagen eerder al zien wie de kettingbotsing heeft overleefd en wie niet.

Bron: RTL Boulevard
Meer over