Ga naar de inhoud
Entertainment

Netflix ziet ze vliegen: slotafleveringen Manifest nú te zien

Manifest Beeld © Netflix

Fans van de Netflix-serie 'Manifest' hoeven niet langer te manifesteren dat de laatste afleveringen snel naar de streamingdienst komen; vanaf vandaag zijn namelijk de allerlaatste tien slotafleveringen er eindelijk te zien.

Manifest is een serie van de Amerikaanse zender NBC, echter cancelen zij de show na drie seizoenen. Aangezien de reeks een grote hit is op Netflix, neemt de streamingdienst de rechten van de serie over en zo worden fans alsnog getrakteerd op een vierde seizoen. Toch valt nu het doek voor de show, want de afleveringen die nu te zien zijn, zijn tevens de laatste. 

Waarom
Lees ook:
Waarom je met terugwerkende kracht moet beginnen aan de serie Manifest

In het tweede deel van het bloedstollende vierde seizoen begint de tijd te dringen voor de familie Stone. In de naslaap van de verwoestende strijd tegen Angelina worden de passagiers streng gecontroleerd in een wereld die wordt gevoed door 828er-haat, niet langer vrij om hun eigen roepingen op te lossen. Ondertussen komt de death date steeds dichterbij en levert een mysterieus ongeval onheilspellende waarschuwingen op bijbelse schaal op die de levens van alle passagiers verder in gevaar brengt.

Netflix
Lees ook:
Netflix komt ook met een vijfde seizoen van The Witcher

Ondertussen rouwt Michaela om het verlies van haar geliefde echtgenoot Zeke en moet ze samenwerken met haar oude vlam Jared om nieuwe methoden te vinden om de callings te onderzoeken. 

Wonder boven wonder reactiveert een mythologische gebeurtenis het met saffier beladen drakenlitteken van Cal, wat een sprankje hoop biedt voor de 828ers om de snel naderende datum te overleven. Maar Angelina's snode krachten blijven grote schade aanrichten, wat leidt tot een strijd tussen goed en kwaad.

Spin-off
Lees ook:
Spin-off serie van To All the Boys nu te zien bij Netflix

Het tweede deel van seizoen vier van Manifest telt tien afleveringen en is nu te zien.