Ga naar de inhoud
Entertainment

Tino Martin laat hoogte- én dieptepunten zien in eigen Videoland-docu

Tino Martin Beeld © ANP

Tino Martin (39) is de volgende artiest die zijn eigen documentaire krijgt. Daarmee treedt hij in de voetsporen van een lange lijst Nederlandse artiesten die inmiddels een eigen documentaire hebben. Goed nieuws voor de fans van Tino dus. En de docu verschijnt al sneller dan je denkt!

"In deze documentaire neem ik jullie overal mee naartoe"

'Mijn eigen Videoland'documentaire!' begint Tino zijn bericht op Instagram. De zanger, bekend van nummers als 'Zij Weet Het' en 'Jij liet me vallen', is ruim een jaar lang gevolgd door een cameraploeg.

Tino schrijft dat hij 'een zo goed en eerlijk mogelijk beeld' van zijn leven probeert te geven in het document. 'In deze documentaire neem ik jullie overal mee naartoe, naar mijn optredens, de theatertour, de Ziggo Dome concerten en privé; van een verjaardag tot aan kerstavond met mijn familie.'

Tino
lees ook:
Tino Martin geveld door de griep en moet show cancelen

Alles komt voorbij, laat Tino weten. 'Hoogte- maar ook dieptepunten. Voor mij had het maken van deze documentaire maar één voorwaarde en dat is dat alles eerlijk en oprecht moet zijn. Mocht je mij beter willen leren kennen dan zou dat via deze documentaire moeten lukken.'

Wanneer verschijnt de docu, die overigens Laat Me Leven heet? Dat is op 8 juli al. Bij Videoland uiteraard.

Tino
lees ook:
Tino Martin dit najaar in Ziggo Dome én Ahoy: kon niet kiezen

Naast zanger, is Tino ook nog een liefhebbende partner. Hij is al jaren gelukkig met zijn vriendin Kimberley, al stond hun relatie wel even op knappen. Inmiddels denkt de zanger na over de volgende stappen in zijn relatie. Meer daarover vertelt hij in onderstaande video.

Tino Martin denkt aan volgende stappen in relatie: 'Trouwen en kinderen'

00:45