Ga naar de inhoud
Entertainment

Makers Ted Lasso sluiten spin-off of vierde seizoen niet uit: 'Weten niets zeker'

De makers van Apple TV+-hit 'Ted Lasso' sluiten een vierde seizoen of een spin-off niet uit. Dat heeft schrijver en acteur Brendan Hunt (50), die de rol van Coach Beard speelt, volgens 'Deadline' gezegd tijdens een gesprek op Reddit. De laatste aflevering van het derde en mogelijk laatste seizoen werd woensdag gelanceerd op de streamingdienst.

"We hebben nu een pauze nodig en dat gaan we ook doen. Er is nog niets besloten, alles is mogelijk. Maar dat betekent dus óók dat we het hierbij laten. We gaan daar pas over een tijdje over nadenken"

"We weten niets zeker", aldus Brendan. "Dat is het enige eerlijke antwoord dat ik nu kan geven. We hebben nu een pauze nodig en dat gaan we ook doen. Er is nog niets besloten, alles is mogelijk. Maar dat betekent dus óók dat we het hierbij laten. We gaan daar pas over een tijdje over nadenken."

Populaire
lees ook:
Populaire serie Ted Lasso stopt waarschijnlijk na derde seizoen

De makers hadden van tevoren aangegeven dat de veelgeprezen en bekroonde serie drie seizoenen zou gaan tellen. Aan het slot van de serie besluit coach Ted Lasso (Jason Sudeikis) dat hij zijn club verlaat en teruggaat naar de VS, waar zijn zoon woont. In de laatste aflevering werden echter ook een paar lijntjes uitgezet die mogelijk tot een doorstart zouden kunnen leiden.

Laatste
lees ook:
Laatste seizoen Ted Lasso dit voorjaar te zien

Een belangrijke aflevering in het derde seizoen werd gedraaid in Amsterdam. De Nederlandse acteurs David Elsendoorn en Matteo van der Grijn speelden bijrollen in de laatste reeks.

Bron: ANP/RTL Boulevard