Ga naar de inhoud
Entertainment

Manager Nicol Kremers over details aangifte: 'Tijd dat de waarheid boven tafel komt'

Peter Gillis en Nicol Kremers Beeld © ANP

Woensdag komt via het OM het nieuws naar buiten dat realityster Peter Gillis (61) op 29 augustus voor de politierechter moet verschijnen. Hij zou zijn voormalige partner Nicol Kremers (33) hebben mishandeld. Aan RTL Boulevard laat de manager van Nicol weten dat er inderdaad aangifte is gedaan.

"Er is een hoop gebeurd, waarvan veel nog niet bekend is"

De manager laat weten dat Nicol 'erg met deze situatie in de knoop' zit. "Er is een hoop gebeurd, waarvan veel nog niet bekend is." Peter zou op 29 mei vorig jaar op een van zijn vakantieparken Nicol hebben mishandeld. Hij zou haar onder andere hebben gebeten in haar rug en neus. Zo heeft hij zelfs een nachtje in de cel moeten slapen.

Hoewel Nicol eerst beweerde dat er niets ernstigs zou zijn gebeurd, blijkt al gauw dat dat niet waar is. Het stel gaf namelijk een maand nadat het nieuws naar buiten kwam toch toe dat er zich iets heeft voorgedaan. Nu ze uit elkaar zijn, merkt Nicol dat ze het incident toch niet kan laten rusten. "Sinds het uit is blijft Peter negatief over haar praten in de media en in de laatste twee afleveringen van de serie [Massa Is Kassa, red.] noemde hij Nicol een golddigger. Dat was voor haar de druppel om met de billen bloot te gaan. Het is tijd dat de waarheid boven tafel komt."

Na
Lees ook:
Na Peter Gillis ook Nicol Kremers weer gelukkig in de liefde

Nicol zou al eerder aangifte hebben gedaan, maar heeft deze niet voortgezet. Dit zou alles te maken hebben met Peter, meent de manager van Nicol. "Nicol heeft de aangifte nooit ingetrokken, maar Peter heeft wel lopen dreigen waardoor zij de politie heeft verteld dat er weinig aan de hand was. En dat terwijl er zoveel aan de hand was. Ik ben haar manager en ik kan je vertellen dat ik alles heb gezien."

Volgens de woordvoerder van de realityster gaat Nicol 'zo snel mogelijk een nieuwe aangifte doen'. Zelf wil ze eerst het dossier 'compleet maken'. "Zodat we met alle feiten en bewijzen naar de politie kunnen stappen."

Peter Gillis laat aan RTL Boulevard weten niet op de hoogte te zijn van een aangifte. "Want ik spreek Nicol niet. Wat ze allemaal doet moet ze zelf weten. Ik weet wel dat er op 29 augustus een zaak komt over de vermeende mishandeling."

Meer over het onderwerp zie je vanavond om 18.35 uur in RTL Boulevard op RTL 4.

Nicol
Lees ook:
Nicol Kremers maakt overstap naar OnlyFans: 'Lang over nagedacht'

Ex-schoonbroer van Nicol bevestigt mishandeling door Peter Gillis

08:29