Ga naar de inhoud
Entertainment

Rob Kemps en nieuwe vriendin op liefdesvakantie in Parijs

Rob Kemps Beeld © ANP

Rob Kemps (37) en zijn nieuwe vriendin Stephanie Klaver vieren momenteel de liefde in de stad waar dat het beste kan: Parijs. Op haar afgesloten Instagram-profiel deelt Stephanie de nodige beelden van de liefdestrip.

Zon, oesters en Ruinart-champagne: vervelen is er niet bij tijdens de romantische vakantie van Rob en Stephanie. Er wordt geposeerd, gewandeld langs de Seine, gereden langs de toeristische trekpleisters - we noemen een Louvre - en goed gegeten. Zo te zien is Stephanie ook groot fan van Emily in Paris, want haar bezoek aan Parijs is niet compleet zonder een foto voor het restaurant Terra Nera, het restaurant van Gabriel in de Netflix-serie. 

Twee
Lees ook:
Twee maanden na breuk: Rob Kemps flaneert met nieuwe vlam

Rob heeft de relatie met Stephanie twee maanden na de breuk met de moeder van zijn twee kinderen wereldkundig gemaakt door 'betrapt' te worden door Story-fotograaf Edwin Smulders. Op de voorpagina van het blad wordt de relatie bevestigd met een dikke zoen. 

Sinds de publicatie van de foto's rijst de vraag of Rob geld heeft gekregen voor de primeur in Story. Andere Rob - Goossens, de mediadeskundige - weet daar meer over. 

De BLVD Podcast #29: De wondere wereld van televisiecontracten en niemand heeft trek in Nick, Simon en Kees

37:48
Heeft
Lees ook:
Heeft Rob Kemps geld gekregen voor zoenfoto's op voorkant blad?