Ga naar de inhoud
Entertainment

Armie Hammer 'dankbaar' dat hij niet wordt vervolgd wegens seksueel wangedrag

Timothée Chalamet en Armie Hammer Beeld © ANP

Acteur Armie Hammer (36) is 'heel dankbaar' dat hij niet wordt vervolgd wegens seksueel wangedrag. Woensdag werd bekend dat de aanklacht tegen de acteur is ingetrokken. Volgens Amerikaanse media heeft de openbaar aanklager laten weten dat er 'onvoldoende bewijs' is gevonden om de 'Call Me By Your Name'-acteur te vervolgen.

"Een lang, moeilijk proces om mijn leven weer op de rails te krijgen"

De acteur laat op Instagram weten dat hem nu 'een lang, moeilijk proces om mijn leven weer op de rails te krijgen' staat te wachten en dat zijn naam nu is 'gezuiverd'.

Armie
Lees ook:
Armie Hammer niet vervolgd voor seksueel misbruik

Een vrouw deed in 2021 aangifte tegen Armie en zei dat de acteur gewelddadig was tijdens hun knipperlichtrelatie en dat hij haar had verkracht. Deels door de 'complexe relatie' tussen Armie en de vrouw kon de openbaar aanklager niet bewijzen dat het ging om seks zonder instemming.

Armie
Lees ook:
Armie Hammer na vermeend misbruik: 'Ik was een klootzak'

Na de beschuldigingen kwamen meer vrouwen naar voren met soortgelijke beschuldigingen. Ze zeiden dat de acteur hen dwong tot seksuele handelingen, gewelddadig was en berichten stuurde waarin hij zich openbaarde als kannibaal. Armie heeft de verhalen altijd ontkend. Ondertussen hielden ze de gemoederen wel behoorlijk bezig:

Nieuwe schokkende details over Armie Hammer: 'Hele familie is gek'

03:59