Ga naar de inhoud
Entertainment

Rico Verhoeven zet jarige vriendin in het zonnetje met zoetsappig bericht

Rico Verhoeven met partner Naomy van Beem Beeld © ANP

De vriendin van Rico Verhoeven (34) wordt op haar 35ste verjaardag niet alleen getrakteerd op een vette zoen (zie foto's), maar ook op een lief bericht van de kickbokser. Op social media staat Rico - uiteraard in het Engels zodat zijn vele buitenlandse volgers het ook meekrijgen - stil bij deze grote dag.

"Ik weet dat je niets anders wil dan het licht op jou laten schijnen vandaag"

'Vandaag vieren we jou, knapperd', schrijft Rico bij onderstaande foto van Naomy. 'Ik weet dat je niets anders wil dan het licht op jou laten schijnen vandaag. Normaal gesproken ben jij degene die licht, een glimlach, geluk, liefde en positieve energie brengt. Heel erg bedankt dat je in mijn leven bent. Ik hou van je.'

Rico
Lees ook:
Rico Verhoeven doet boekje open over relatiebreuk: 'Voelde als falen'

Daarmee heeft Naomy haar dosis romantiek voor de dag alvast binnen. 'Bent zo lief', schrijft ze terug. 'Bedankt lieverd, ik hou van je en waardeer jou.' Of Rico met zijn cadeau voor deze verjaardag zijn kerstcadeautje van 2022 - iets met vier gesponsorde wielen en de naam Range Rover - kan overtreffen, moet nog blijken.

Onlangs heeft mediadeskundige Rob Goossens in De BLVD Podcast zijn excuses aangeboden aan de kickbokser annex acteur. Wat er precies is voorgevallen tussen de twee, zie je in onderstaande video. 

De BLVD Podcast #24: Alles of niets voor Mia en Dion en Luuk onthult wat er met zijn scherm is gebeurd

37:38
Rico
Lees ook:
Rico Verhoeven heeft in acteren zijn 'volgende passie' gevonden