Ga naar de inhoud
Entertainment

Kees van der Spek spot overvaller in aflevering Het Perfecte Plaatje

Kees van der Spek Beeld © ANP

Als Kees van der Spek (58) een oude bekende ziet, is het maar de vraag of het goed nieuws is. Volgens de programmamaker zijn Rick Brandsteder (39) en presentator Tijl Beckand (48) in de vierde aflevering van 'Het Perfecte Plaatje Op Reis' door het oog van de naald gekropen.

"Verbijstering en hilariteit gisteravond toen wij Het Perfecte Plaatje keken"

Kees kan er wel om lachen dat hij ineens een 'bekende' overvaller op de achtergrond ziet loeren tijdens de opnames van het RTL-programma. 'Verbijstering en hilariteit gisteravond toen wij Het Perfecte Plaatje keken. Tijl Beckand en Rick Brandsteder kruipen hier in Kaapstad door het oog van de naald! In 2020 vloerde ik deze gewapende overvaller bij een toiletgroep 30 meter rechts van deze opname. Swipe!'

Bekijk hieronder de beelden. 

Kees
Lees ook:
Kees van der Spek vreest voor zijn leven in Oplichters Aangepakt

In de video is te zien hoe Kees de man, die inderdaad gewapend is, aanpakt en hem zelfs hardhandig vloert. In de reacties onder het bericht reageren mensen zowel lachend als verbaasd. 'Wat ben je toch een eindbaas', schrijft Freek Vonk. 'Niet?!' deelt Daphne Bunskoek onthutst.

Het is uiteindelijk niet de loerende overvaller die het veld moet ruimen in het programma, maar fotogravin Eloise van Oranje. Haar cijfers zijn te laag om door te mogen naar de volgende aflevering. "Het is heel jammer, maar ja. Tears of joy", zegt ze terwijl ze naar haar betraande ogen wijst.

"Als ik één woord mag gebruiken voor deze reis, zou het 'fantastisch' zijn. Dat is een goed overkoepelend woord voor alles. Ik kijk er met zo'n grote glimlach op terug. Ik ben gewoon heel dankbaar en blij. Elo out!"

Eloise
Lees ook:
Eloise van Oranje emotioneel bij afscheid in Het Perfecte Plaatje Op Reis: 'Tears of joy'

Eloises deelname aan Het Perfecte Plaatje Op Reis riep veel reacties op. Zeker toen ze in badpak op camera verscheen. Haar moeder Laurentien vond dáár weer wat van. 

Prinses Laurentien hekelt badpak-gate: ‘Eloise zag er prachtig uit’

06:50

Het Perfecte Plaatje Op Reis is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. De afleveringen kijk je terug bij Videoland.