Ga naar de inhoud
Entertainment

Voor dít huis betalen Jeff Bezos en Lauren Sánchez 6 ton huur per maand

Jeff Bezos en Lauren Sánchez Beeld © ANP

Dat Jeff Bezos (59) niet op de kleintjes hoeft te letten is geen geheim, maar de huur die hij en zijn verloofde Lauren Sánchez (53) betalen voor hun tijdelijke onderkomen is wel héél hoog. De twee betalen maar liefst 600.000 dollar (ruim 561.000 euro) per máánd. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Waar wonen Jeff en Lauren dan wel niet? De twee huren een huis in Malibu, een stad aan de kust van de Amerikaanse staat Californië. De twee huren het allerminst bescheiden onderkomen van Kenny G, een succesvol saxofonist. Jeff en Lauren wonen sinds maart in zijn huis, terwijl hun eigen enorme huis in Beverly Hills nog wordt gebouwd.

Jeff
lees ook:
Jeff Bezos vraagt vriendin Lauren Sánchez ten huwelijk

De grote grap is dat bronnen aan TMZ melden dat Jeff en Lauren weliswaar 600.000 dollar neer kunnen tellen, maar dan wel met een leeg huis zitten. De huurprijs is namelijk exclusief meubels. De sofa's van Kenny staan namelijk opgeborgen in zijn eigen opslag, dus Jeff en Lauren hebben ook nog eens hun eigen spullen mee moeten nemen.

Het huis dat het stel moet vullen is ruim 510 vierkante meter en staat op een stuk grond van 10.000 vierkante meter. Genoeg ruimte dus. De twee huren dus een enorme achtertuin (uiteraard met zwembad), een eigen bioscoop, muziekstudio, een enorm gastenverblijf. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een privétoegang naar Little Dume Beach, een van de meest exclusieve stranden in de regio.

De tekst gaat door onder de foto.

Vriendin
lees ook:
Vriendin van Jeff Bezos leidt 'eerste vrouwelijke ruimtemissie'

Het is nog niet duidelijk wanneer het (koop)huis van Jeff en Lauren klaar is, maar als ze een jaartje in Malibu blijven wonen is het stel een slordige 7,2 miljoen dollar kwijt aan huur. Gelukkig is Amazon-oprichter Jeff in zijn eentje al 140 miljard waard, dus hij zal er niet zo veel van voelen in zijn portemonnee.